Smink & Makeup

Lennél Charlie Angyala?

2011. október 21. spacegirl

Szeretnél benne lenni a tévében meg jó lenne egy profi fotósorozatot magadról? Esetleg egy nagy adag sminkcucc a gyűjteménybe?

Az új Charlie Angyalai sorozat indulásához kapcsolódóan egy online megmérettetést indít az AXN, ahol - nem meglepően - Charlie hazai angyalait keresik. Az angyallányok év végéig az AXN arcai lesznek, plusz nyernek egy sor sminkterméket (♥) és egy Nánási Pál által készített fotósorozatot (♥♥♥) is.

A játék október 28-áig tart, és olyan nagykorú lányok jelentkezhetnek, akik angyalian szépek, de emberileg is ott vannak, talpraesettek és bevállalják a megmérettetéseket. Szóval "Angyalok, de nem szentek". A játékra a csatorna weboldalán lehet jelentkezni, a Facebook oldalon pedig követni az eseményeket. A jelentkezők közül egy szakmai zsűri – köztük Nánási Pál – választ majd hét jelöltet, akikre lehet szavazni. A szavazás alatt a lányokat egy sor próbának vetik majd alá a legkülönfélébb témákban az extrém sporttól a divatig. A szavazás november végén zárul, a három nyertes nevét pedig az AXN 8. születésnapi buliján hozzák nyilvánosságra.

Charlie új Angyalai egyébként először november 8-án tűnnek fel a hazai képernyőkön, az AXN műsorán. Az eredeti változat még a “hőskorban” ment, 1976-81 között (szóval még pont a születésem előtt ért véget). Akinek kimaradt az életéből, azt érdemes tudni, hogy három dögös nyomozónő játssza a főszerepet. Az új sorozatban Abby Sampsont Rachael Taylor, Kate Prince-t Annie Ilonzeh és Eve French-t Minka Kelly alakítja. A lányokat a nyomozásban egy szexi hacker, John Bosley (Ramon Rodriguez) segíti. Charlie meg mindekinek a titokzatos főnöke.

Hajrá, Csajok! (x)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása