Smink & Makeup

Clinique karácsonyi csomagok

2011. november 07. Katushka

Korábban már beszámoltunk, hogy milyen három lépéses csomagot állított össze a Clinique karácsonyra. Ezen kívül azért van más is a tarsolyukban :)

Az egyik ilyen All About Eyes szemkörnyékápoló szett.

A csomag 3 terméket tartalmaz. Egy szempillaspirált - High Impact Mascara - , ami szerintem a világ egyik legjobb szempillaspirálja ( a videókban is általában ezt szoktam használni).

Tartalmaz egy kis kiszerelésű All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage-t, amiről azt kell tudni, hogy egy hűsítő készítmény, ami felfrissíti és hidratálja a duzzadt szemeket és halványítja a szem körüli sötétebb bőrfelületet. Olajmentes és szemészetileg tesztelt. A terméket minden bőrtípusra ajánlják.

Találhatunk a csomagban egy kis tégely All About Eyes™ Rich krémet. Ez egy szemkörnyékápoló, ami szintén halványítja a szem alatti karikákat és az apróbb ráncokat. Hatása hosszútávú lehet. ezt a terméket inkább azoknak ajánlanám, akiknél már jelentkeztek az aprócska ráncok a szem környékén.

Mindez egy nagyon szép kis ezüstözött neszeszerben megvásárolható 10 300 forintért.

 

Egy másik szett, egy smink csomag, ami minket lehet még jobban érdekel :) 

Tartalmaz egy 5 féle színből álló szemfestékpalettát, amiben található még két aplikátor, és egy krémes szemceruza - Cream Shaper for Eyes. A korábban már említett High Impact Mascara szempillaspirál. Található benne egy tartós szájfény - Long Last Glosswear SPF15, amely 15 faktoros fényvédőt tartalmat. Van benne egy sminklemosó folyadék - Take The Day Off Makeup Remover, és egy tubusos szájfény - Superbalm Moisturizing Gloss.

Ez a szett egy nagyon szép kis rózsaszín neszeszerben lesz kapható, 16 200 forintért.

 

És végül a harmadik csomag, ami szintén izgalmas lehet számunkra, az egy szempillaspirál szett.

 

 A csomag tartalmaz egy szemceruzát, hasonlót mint az előző csomagban - Cream Shaper for Eyes. Ez a ceruza könnyedén satírozható, erősen pigmentált, és tartós. A csomagban található egy szempillaspirál is - Lash Power Mascara Long Wearing Formula, szintén nagyon tartós, akár 24 órán át, izzadtság-, pára- és könnyálló. És végül tartalmaz egy kis kiszerelésű All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage-t, amiről a bejegyzés elején már olvashattatok. 

A csomag ára 5 000 forint.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása