Smink & Makeup

Emeld ki a szemed!

2011. november 22. blondiegirl

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a szemszínükkel azonos árnyaltú festékkel a hatás szebb lesz, de ez "kikapcsolja" a szemet és nem kiemeli. Mindig a lehető legkisebb mértékben használjatok ugyanolyan színt, mint a szemetek!

Ha valakinek világoszöld a szeme, és szeretné használni a zöldet, mert olyan a ruhája, az választhat egy másik árnyalatot, mint amilyen a smaragd. Lehet kombinálni is egy másik kiegészítő színnel, ami harmóniát teremt. Akinek kék a szeme, a kéket párosíthatja sötétbarnával vagy bronzzal. Az eredmény nagyon szép lesz.

Íme, néhány javaslat arra, hogy bizonyos szemszínekhez milyen színű szemfestéket érdemes választani:

Kék szem
Korall, réz-, narancs, arany, bronz, bézs sárga, föld tónusok

Zöld szem
Szilva, lila, méz, narancs, bordó, vöröses barna

Barna szem
A barna szeműek előnyt élveznek, mert szinte minden árnyalatot megengedhetnek maguknak. Ami mégsem javasolt: rózsaszín, kék, lila

Nem mindenkinek kék, zöld vagy barna szeme. Vannak szürke, datolyaszilva, méz szemek is. Érdemes kísérletezni, mert mindenkinek másféle makeup tetszik. Aki nem biztos a dolgában, választhatja azokat a színeket, amik szinte mindenkinek jól állnak. Ezek a semleges színek és a föld tónusok, mint a bézs, barna, őz, az elefántcsont és a szürke.

via SecretsID

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása