Smink & Makeup

Nézz ki fiatalabbnak azonnal!

2011. november 30. spacegirl

Nem valamilyen méregdrága ránctalanító csodaszert ajánlunk, hanem néhány olyan tippet, amivel egyszerűen és gyorsan érhetsz el eredményt.

1. Viselj lófarkat!

Bármilyen egyszerűen hangzik is, a lófarok instant "ráncfelvarrást" ad, kisimítja az apró ráncokat, ráadásul az iskolás időket idézi. A lófarkat feldobhatod azzal, hogy az elejét feltornyozod.

2. Legyen természetes hatású a bőröd!

Kerüld a matt alapozót és a vastag púderezést, válassz inkább természetesebb hatású alapozót vagy akár színezett hidratálót. Ez kiegyenlíti a bőrszínt és ragyogóvá (de nem fényessé) teszi azt. Nekem az idei év favoritja Bobbi Brown olajmentes színezett hidratálója.

3. Használj szem alá való korrektort!

A szem környékének bőre az első, amin megjelennek az öregedés jelei - és nem csak a szarkalábakra kell gondolni. A szem alatti vékonyabb bőr alatt könnyen átlátszanak a sötétebb erek. Vigyél fel egy könnyű textúrájú, krémes korrektort a szem alá és máris frissebb lesz a tekinteted! Az idei év kedvence nekem erre a célra az Yves Saint Laurent Touche Eclatja volt.

4. Próbáld ki a frufrut!

A frufru nem csupán eltakarja a homlok ráncait, de egy oldalra söpört változat lágyítja az arcvonásokat is. Nem tudod, milyet vágass? Íme egy cikk arról, hogy milyen arcformához milyen frufru illik.

5. Ne ragaszkodj a rúzsodhoz!

Gondolj bele: amikor tini voltál, arra törekedtél a sminkeddel, hogy idősebbnek tűnj, aminek része volt a rúzs is. Próbáld meg mindennek az ellenkezőjét: vékonyabb, könnyebb sminket tegyél fel. A szádon egy színezett ajakbalzsam is adhat némi színt anélkül, hogy túlzottan felhívná rá a figyelelmet, hogy sminket viselsz.

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása