Smink & Makeup

Bobbi Brown is felkészült a szilveszterre

2011. december 08. Katushka

Bobbi Brown az új kollekciójában szinte mindenre gondolt. Megtalálható benne szemfesték paletta, rúzs paletta, szájfény. Mindegyik kiszerelés kompakt és könnyedén elfér a kis táskánkban, amit szilveszterkor majd magunkkal viszünk. Amit én kicsit hiányolok az a pirosító, de azt talán tudjuk majd mással pótolni.

Az összes közül a legnagyobb "szabású" paletta az Ultimate Party Collection. Ez egy teljesen új és limitált szett. Emeletes kiszerelésének köszönhetően kis helyen is elfér a 8 dögös árnyalatú szemhéjfesték és a 4 csillogó szájfény. A paletta természetesen tartalmaz két ecsetet is, egy kis rúzsecsetet és egy szemfestékecsetet.

Ára: 23 400 forint

A következő két paletta is nagyon kifinomult színeket tartalmaz. A Party Eye paletta a melegebb árnyalatok kedvelőinek készült, a Cool Party Eye paletta pedig a hideg árnyalatok kedvelőinek. Mind a két paletta fényes és csillogó színekkel van tarkítva. Természetesen a paletták tartalmaznak aplikátorokat, ami megkönnyíti a felvitelt. Mind a két összeállítással nagyon dögös füstöt sminket lehet készíteni.

 

Party Eye Palette

Cool Party Eye Palette

 Ára: 12 000 forint

A következő darab egy 4 színből álló szemhéjpúder paletta. Mindegyik szín csodálatosan csillog. Szilveszter eszére pl készíthetünk ebből a palettából egy világosabb visszafogottabb és egy dögösebb sminket is.

Black Ruby Sparkle Eye Shadow Palette

Ára: 12 300 forint

A negyedik blokk az igazi nélkülözhetetlen darab egy szilveszteri partyban, vagy bármilyen partyban :) Nekem ez a két paletta a kedvencem, mert nagyon praktikus, egyáltalán nem foglal sok helyet, és minden benne van, ami kell, leszámítva a púdert. Ebben az esetben is gondoltak azokra, akik inkább a visszafogott színeket kedvelik (Classic To Go Palette) és azokra is akik a dögös, erős színeket kedvelik (Party To Go Palette). A világosabb palettával egy visszafogottabb füstös sminket készíthetünk natúr ajkakkal. A sötétebb palettával pedig egy erősebb szemhangsúlyos sminket. És hogy pontosan mit is tartalmaznak ezek a paletták:

  • 1 db szájfényt
  • 2 db rúzst
  • 3 db szemhéjpúdert

 Classic To go Palette

 Ára: 7 500 forint

És végül az elmaradhatatlan szájfény trió. Mind a három szájfény kellemes illatú és jó textúrájú. Színeit tekintve van egy pezsgő, egy rózsaszínes és egy sötétebb meggy árnyalatú szájfény a trióban. Ne lepődjünk meg, mert ezek nem normál kiszerelésű szájfények. Mivel limitált kollekcióról van szó, és az árában is látszik, hogy három darab kisebb termékről van szó.

 Ára: 9 300 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása