Smink & Makeup

Nivea újdonságok száraz bőrre

2011. december 11. spacegirl

Ősszel és télen főként a kinti hideg és a a benti száraz levegő miatt gyakrabban érezzük száraznak a bőrünket. Szerencsére sok márka jön ki ilyenkor kifejezetten száraz bőrre ajánlott termékekkel, így már “csupán” annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk azt, ami számunkra árban és hatásban a legmegfelelőbb.

Korábban már beszámoltunk nektek a kicsit húzósabb árú Eucerin újdonságairól, most pedig egy kedvezőbb árú alternatívát mutatunk, a Nivea termékeit.

A Nivea Repair & Care az ígéret szerint megerősíti a bőr védelmi rendszerét és optimalizálja a bőr nedvességtartalmát, akár 48 órán át. A termékek két fő összetevőt tartalmaznak, a dexpanthenolt, azaz B5 pro-vitamint, amely segíti a bőr anyagcseréjét, illetve a Hydra IQ bőrvédő komplexumot, amely egy a bőr nedvesség-egyensúlyát szabályozó, glicerinből és glükózból álló vegyület, a Beiersdorf fejlesztése.

A leírás szerint a termékek kellemes állagúak és gyorsan felszívódnak, illatukat a bergamot, a mandarin, a szantálfa, a pézsma és a vanília határozza meg. A termékcsalád egy testápolóból és egy kézápoló balzsamból áll. A kézkrémet kifejezetten száraz, kirepedezett bőrre ajánlják – sajnos az enyém ilyen ebben az időben. Igaz, nem is kenem be a kezemet minden kézmosás után, ahogyan azt kellene...

A Nivea Repair & Care testápoló ajánlott fogyasztói ára: 1399 Ft (250 ml), 1899 Ft (400 ml)

A Nivea Repair & Care kézápoló balzsam ajánlott fogyasztói ára: 999 Ft (50 ml)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása