Smink & Makeup

Bosszantó eladók a drogériákban és parfümériákban

2011. december 20. Katushka

Nagyon ritkán írok ilyet, de annyira felbosszantottak ma este két helyen, hogy muszáj kimorognom magam és megosztani a tapasztalataim Veletek.

A nagy karácsonyi bevásárlási őrületben bementem először a Sugár áruházban található House of Beauty-ba, ahol is lehet, hogy furának tűnő kérdéssel fordultam az eladóhölgyhöz. Azt kértem tőle, hogy mutasson nekem egy Shiseido krémet, mert meg szeretném nézni a csomagolását. Erre úgy nézett rám, mintha azt kértem volna tőle, hogy kézen állva sminkeljen ki. Nagy nehezen levette a polcról a krémet és odaadta, de ekkor megkérdezte hogy minek akarom én ezt megnézni.... Nah ekkor nagyon felment a pumpa... Majdnem megkérdeztem, hogy: Nem mindegy az neked?? Szolgálj ki és kész. Nyugodj meg, nem akarom a földhöz vágni vagy a hajamra kenni, csak szeretném megnézni. Miután kijöttem a boltból, kimorogtam magam, és továbbmentem az Árkádba. Azt hittem, ennél jobban nem tudnak már felbosszantani.

Az időm nagyon ki volt centizve, mert zártak a boltok, nekem pedig nincs időm napközben vásárolgatni, mert nagyon sok a dolgom a munkahelyemen.

Bementem a Douglas-ba. Nézelődtem, 5 perc után odamentem egy eladó hölgyhöz, hogy segítene-e. (De ez is milyen már, hogy nekem kell odamenni, és nem kérdezik meg, hogy segíthetnek-e). Gyorsan le is tudta a nagy segítségnyújtást és otthagyott. Mondanom se kell, ekkor már alig voltak a boltban, tehát nem mondhatom, hogy agyon lettek volna hajszolva abban a pillanatban, de utána megint rám se hederítettek. Ekkor odaléptem valamelyik display-hez, ott ácsorogtam, tipródtam, de sehol se volt egy eladó. Ekkor fogtam magam és kihúztam azt a fiókot, amiben az original termékek vannak, és kivettem, ami kell. Ott már nagyon pipa voltam, hogy nehezükre esik kiszolgálni. Erre odajött hozzám az egyik eladó, hogy ő nagyon szívesen segít nekem, de legyek kedves nem turkálni a fiókban...

Szerintetek mennyire gurult el a gyógyszer egy pillanat alatt?? Azt kellett volna neki mondanom, hogy ha végeznéd rendesen a dolgod, és foglalkoznál azzal az egy vevővel, aki épp a boltban van, akkor én sem "turkálnék" a fiókban. És különben is, mi az, hogy turkálok?!?!?!?!?!? Kinek néz engem??? Nyilván nem én találtam fel a spanyolviaszt, de akkor is...

Ennek az egész kedves megszólításnak az lett a vége, hogy letettem azt, ami a kezemben volt, és kisétáltam a boltból... Dafke sem vettem semmit.

A másik, ami nem ma történt, de teljesen standard dolog, az a DM biztonsági őr téma... Azok olyanok, mintha tényleg követnék az embert. Ott toporognak az ember sarkában, és csodálkoznak ott is, hogy nem veszek semmit, mert felidegesítenek. Mit gondolnak? Hogy majd ellopok egy 500 forintos körömlakkot? Vagy mi? Mert még ha olyan lenne a megjelenésem, vagy akármi... de nem....

Szóval elnézést, ha ez most valakinek nem tetszik, csak gondoltam felhívom a figyelmeteket, hogy milyen emberek dolgoznak ezeken a helyeken, tisztelet a kivételnek!!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása