Smink & Makeup

Szörnyű szépségtitkok Hollywood aranykorából

2012. január 18. spacegirl

Néhány dolog, amit nem akartál tudni ezekről a csodálatos színésznőkről. (Amiknek lehet, hogy csak a fele igaz...)

Carole Lombard, 1933

Clark Gable feleségének görbe volt az orra, ezért egy vékony fehér vonalat rajzolt rá sminkelés előtt. Azt gondolta, hogy ettől egyenesnek tűnik majd az orra.

Marlene Dietrich, 1930

A csodálatos Marlene-ről az a hír járta, hogy eltávolíttatta a zápfogait, hogy az arcsontja még jellegzetesebb legyen. Ezen kívül csatokkal és sebészeti szalagokkal fogták hátra a haját, hogy kapjon egy jó kis "face liftet".

Vivien Leigh, 1940

A brit színésznőnek vékony volt a felső ajka, azért ceruzával a száj vonalan kívül húzta meg a kontúrt és rúzzsl színezte ki.

Claudette Colbert, 1944

A francia származású színésznő annyira kínosan érezte magát az egyenetlen arca miatt, hogy sosem engedte jobb oldalról fényképezni magát.

Elizabeth Taylor, 1944

Taylor hypertrichosisszal született, ami egy túlzott szőrnövekedéssel járó betegség. Még az orrát és fülét is sötét szőr borította. Bár végül ez csökkent, a színésznő borotválta az arcát.

Rita Hayworth, 1950

A színésznő eredetileg fekete hajjal született, és a hajának vonalát elektrolízis segítségével mintegy két és fél centivel feljebb emelte. A haja pedig olyan gyorsan nőtt, hogy három naponta kellett festetnie.

Marilyn Monroe, 1953

A ragyogó, pihementes bőr elérése érdekében Monroe szintén borotválkozott.

via Stylelist, MailOnline

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása