Smink & Makeup

Douglas meglepetés csomag

2012. február 02. Katushka

A Douglas februártól meglepetéssel rukkol elő törzsvásárlói számára. Ez nem más mint egy csomag, amit ők állítottak össze, neve: Box-Of-Beauty. Ezzel hagyományt próbálnak majd teremteni. Tehát minden ilyen összeállított csomagban lesz egy "Fő" termék, aminek az áráért meg lehet venni az egész csomagot. Ebben a csomagban a Fő termék egy ANNY körömlakk.

A teljes csomag ára így 2 990 forint.

A csomag: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmaz. Az évben két alkalommal, most először februárban és később szeptemberben adja ki limitált mennyiségben ezeket a csomagokat, ami egy eredeti méretű terméket és négy luxusminiatűrt tartalmaz, valamint 5 db, egy-egy alkalommal felhasználható 20 %-os kupont, mellyel kedvezményes áron vásárolhatóak meg a dobozban lévő kedvencek eredeti kiszerelésükben, a februári doboz esetében 2012. március 31-ig bezárólag.

A csomag tartalma

  • ANNY: 5th Avenue körömlakk
  • Estée Lauder: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex
  • IsaDora: Perfect Moisture Lipstick, Bare Berry No. 153.
  • Thomas Sabo: Thomas Sabo Charm Kiss testápoló
  • Nina Ricci: Nina edt

5th Avenue körömlakk, 15 ml

Erősen pigmentált és élénk színű, jól fedő lakk. Az ANNY lakkok itthon kizárólag a Douglas-ben vásárolható meg.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick, Bare Berry No. 153., mini kiszerelés

Kondicionáló és hidratáló Panthenol tartalmánál fogva kiválóan alkalmas a száraz, cserepes ajkak ápolására. Krémes textúrájú, könnyen használható, erősen pigmentált rúzs.

Összetevők: Candelilla viasz - bőrápolás a bársonyos, puha ajkakért. Panthenol - B5 pro vitamin, kondicionál és hidratál. E-vitamin - antioxidáns és kondicionáló hatású, megóvja a bőrt a szabadgyökök hatásai ellen, és hatékonyan veszi fel a harcot a bőr korai öregedésével szemben. Illatanyag mentes, klinikailag tesztelt összetétel.

Nina Ricci Nina edt, 4 ml

A valóság újraálmodásával Nina Ricci új, elbűvölő és lenyűgöző modern tündérmesét alkotott. A Nina illatában a karamellizált alma aromájára emlékeztető nosztalgikus esszencia a gyümölcs belsejének lágyságát, és ropogós, viaszos héjának illatát idézi. A fejjegy frissen pezsgő spontaneitással kezdődik. A gyöngyöző nevetéshez hasonlóan bontakoznak ki a citrusok: a kalábriai citrom és a caipirinhai lime elegye friss, felpezsdítő.

Az alapjegyet bársonyosan lágy fás illatok alkotják: almafa és fehér cédrusfa elegye keveredik a lágy pézsmával.

Thomas Sabo Charm Kiss testápoló, 75 ml

2011 nyarán a Thoma Sabo egy új illattal jött elő: az étcsokoládé, a gyöngyöző pezsgő és az édes eper kompozíciójával, ez a Charm Kiss Eau de Parfum.

Ennek a parfümnek a testápolója található meg ebben a csomagban is. Azonnal felszívódik, selymes tapintásúvá és puhává varázsolja a bőrt.

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex, 15 ml

Az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex háromféle módon segíti a bőr regenerálódását. Az új összetétel javítja a bőr természetes regenerálódó folyamatait. Az exluzív Chronolux technológia összehangolja a bőr regeneráló és védekező mechanizmusait a bőr fiatalosságának megőrzése érdekében. Az új összetétel az invitro tesztek eredményei szerint közömbösíti a környezetből érkező szabad gyökök 90%-át, mielőtt azok kárt tehetnének abőrben, így ragyogó jövőt biztosít a bőr számára.

 

És akinek nincs törzsvásárlói kártyája, az se keseregjen! Egész könnyen hozzá lehet jutni.

Az egyik módja ennek, hogy ha egy egyszeri vásárlás esetén elköltötök 30 000 forintot, akkor megkapjátok a kártyát.

Viszont akinek nem áll módjában egyszerre egy alkalommal elkölteni 30 000 forintot a Douglasban, az nekiláthat a pontgyűjtésnek, és ha összegyűlik a 30 000 forintos érték, akkor kérheti a törzsvásárlói kártyát.

Érdemes ezt megszerezni, mert ezután minden vásárlásból levonnak 5%-ot!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása