Smink & Makeup

Hidratáló újdonság az Eucerintől: AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló

2012. február 03. spacegirl

Ilyenkor a hidegebb időben, a kinti hideg és benti száraz levegő, na meg az imádott forró fürdők miatt még többen küzdünk a száraz bőrrel, amire nekem nagyon jól beváltak az Eucerin termékek. Különösen akkor szeretem használni őket, amikor nem vágyom a cukorka illatokra, hanem csak simán hidratáltabbnak szeretném érezni a bőrömet. Bár mindenhol a mindennapos használatot javasolják, bevallom, én inkább csak akkor használok testápolót, amikor tényleg szükségét érzem, általában hetente néhány alkalommal.

A legfrissebb újdonságuk az Eucerin AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló, amely a már ismert testápoló balzsamnál könnyebb állagú. Ennek a termékcsaládnak az a jellegzetessége, hogy serkenti a bőr saját hidratációs hálózatát (a vízszállító csatornákat, az aquaporinokat), így biztosítva a bőr hidratáltságát a mélyebb, epidermális rétegekben is. A könnyebb állag pedig a krém beszívódását segíti.

A 400 ml-es Eucerin AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló ajánlott fogyasztói ára 4.835 Ft és a partnerpatikákban juthattok hozzá.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása