Smink & Makeup

Nyerd meg Valentin napra a 3 Trésor Midnight Rose egyikét!

2012. február 03. spacegirl

Korábban már írtunk nektek a Lancome Tresor Midnight Rose illatáról, ami azóta is hű társunk a mindennapokban, amikor egy játékos és érzéki illattal óhajtjuk körülvenni magunkat. A magam részéről egyébként színes ruhákhoz szeretem leginkább hordani, és olyankor instant húszévesnek érzem magam tőle :) Nem mintha sokkal több lennék persze... :)

Most ezzel kapcsolatban van egy szuper hírünk számotokra... vagyis inkább három. Van ugyanis 3 db 30 ml-es változatunk belőle, amit szeretnénk kisorsolni közöttetek!

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd őket?

Csupán lájkold vagy nyilvánosan oszd meg ennek a bejegyzésnek bármely, képes vagy szöveges ajánlóját a Facebook oldalunkon és legyél követője rajtunk kívül a Lancome hazai Facebook oldalának is.

Meddig tart a játék?

A játék most indul, és február 7-éig tart, sorsolunk egyet 5-én, 6-án és 7-én délben, mindig az addigi érvényes jelentkezők közül.

A nyertesek a nyereményüket a Westend bevásárlóközpontban található Lancome Szépségszigeten vehetik majd át. A nyeremények értéke 12.100 Ft/db.

Aki játszik velünk és a játék ideje alatt ellátogat a Lancome Szépségszigetre, bármely kiszerelésű Trésor Midnight Rose parfümöt 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg!

A nyerteseket az érvényes jelentkezést leadók (azaz akik lájkolják vagy megosztják a Facebook oldalunkon ennek a bejegyzésnek bármely ajánlóját) közül sorsoljuk ki és a Facebookon keresztül értesítjük. Egy személy csak egy érvényes nevezést adhat le, azaz ha több ajánlót lájkolsz vagy osztasz meg, az egynek számít. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása