Smink & Makeup

Nyereményjáték!! Te melyik illatot választanád magadnak vagy a párodnak?

2012. február 08. Katushka

A nagy hideg ellenére sem tétlenkedünk. Szeretnénk ha legalább ezzel egy kis örömöt vihetnénk a napjaitokba, ezért februárban egy nagyon értékes nyereményjátékot hoztunk Nektek a Glamour Beauty webáruház együttműködésével.

A játék 2012. február 8-tól 19-ig tart. Sorsolás február 20-án.

Három szerencsés nyertes megnyerheti a maga által választott parfümöt 50 ml-es kiszerelésben!!!!

És hogy milyen márkák közül lehet választani?

Mit kell tenned?

Látogass el a Glamour Beauty oldalára, és válaszd ki a kedvenc márkád kedvenc illatát. Küld el nekünk a kiválasztott illat oldaláról készített screenshotot (képet) email-ben a makeupblog.nyeremeny@gmail.com-ra, és drukkolj hogy Te legyél az egyik szerencsés! :) A játékban nyugodtan részt vehetnek férfi olvasóink is, mert a webáruházban többek között férfi illatokat is találhattok!

Fontos, hogy ebben a játékban most csak a webáruházban található parfümök/illatok vesznek részt. Tehát hiába küldtök pl. testápolószerről képet, azt sajnos nem tudjuk elfogadni.

Ha nem ismeritek ezeket az illatokat, akkor nézzetek be egy Douglas-ba, vagy Marionoud-ba, ahol kedvetekre szaglászhattok :)

Példa levél:

Tárgy: Glamour Beauty nyereményjáték

Szia Kata!

Ezúton jelentkezem a játékra. Csatoltan küldöm a kiválasztott parfümről készített képet.

A nyerteseket az érvényes jelentkezést leadók közül sorsoljuk ki és email-ben értesítjük. Egy személy csak egy érvényes nevezést adhat le. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása