Smink & Makeup

A legkeresettebb szemöldökök Hollywoodban

2012. február 16. spacegirl

A divat gyorsan változik, nemcsak az öltözködésben, hanem természetesen a szépség tekintetében is. Amit ma stílusosnak tartunk, az néhány év múlva sok esetben már az egészen kínos kategóriájába szokott tartozni.

Korábban már mutattunk nektek néhány korszakos szemöldököt, sőt sajátot is, úgyhogy most csak a legutóbbi időkig nyúlunk vissza. Bár az utóbbi években talán nem változott az ízlés olyan drámai mértékben, azért nem kis különbség van a 15 évvel ezelőtti és a mai áhított szemöldök között, még ha előbbi is teljesen hordható a mai napig - sőt sokan hordják is…

Az alábbiakban Anastasia Soare "szemöldök guru" mesél az elmúlt 15 év szemöldök divatjáról.

15 évvel ezelőtt

15 évvel ezelőtt, a 90-es évek második felében a modellek diktáltak ebből a szempontból, a legkeresettebb szemöldök Kate Moss-é és Naomi Campbellé volt, mindkettő vékony, szinte alig látható. Szinte olyan, mint amit a 20-as és a 30-as években láthattunk. Kristen McMenamy mondjuk ennél tovább is ment, konkrétan leborotválta az egész szemöldökét.

5 évvel ezelőtt

A kétezres években az aprólékosan kialakított, jól definiált ívek voltak a legkeresettebbek, konkrétan Jennifer Lopezé, Halle Berry-é és Cathrine Zeta Jones-é. Aki megteremtette ezt a divatot, az egyértelműen JLo volt.

Ma

Manapság ugyebár az erősebb, sötétebb szemöldök van divatban, mind a kifutókon, mind a különféle gálákon. A fő példaképek pedig Kim Kardashian és Megan Fox, mindketten vastagabb formával és magas ívvel. A textúra szempontjából is visszatért a természetesebb megjelenés.

Nektek melyik forma tetszik leginkább és milyen a szemöldökötök?

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása