Smink & Makeup

Kipróbáltuk: L'Oreal Paris True Match Blush - 120 Rose Santal

2012. február 27. spacegirl

Reggelente általában legfeljebb negyed órám jut a sminkelésre, és ebbe a pirosításnak mindig bele kell férnie. Azokat az árnyalatokat szeretem, amelyek a természetes pírre emlékeztetnek, ilyen például a korábban már bemutatott Bobbi Brown Desert Rose és NARS Orgasm pirosító. Ebbe a sorba illeszkedik a most kipróbált L'Oreal Paris True Match pirosító 120-as Rose Santal vagy Sandalwood Rose árnyalata is.

A hivatalos leírás szerint ezek a pirosítók lágy, egészséges fényt adnak az arcnak és a meleg, hideg és semleges tónusú bőrhöz egyaránt kínálnak árnyalatokat. A True Match pirosító kompakt méretű, benne egy hozzá való ecsettel és egy tükörrel, így akár út közben is használható. 6 színben érhető el, a Rose Santal árnyalatot kifejezetten világos bőrűeknek ajánlja a gyártó.

Ez a pirosító egy ezüsttel díszített átlátszó műanyag csomagolásban érkezik, amely elsőre érthetetlenül vastagnak tűnt a számomra. Akkor még nem olvastam a hivatalos leírást, amely már felhívja rá a figyelmet, hogy tükör és ecsetke is van benne. Maga a csomagolás egyébként praktikus, bár nem tűnik túl stabilnak.

A színnel nagyon elégedett vagyok, egy rózsaszínes árnyalat, enyhe barackos beütéssel és egy leheletnyi fénnyel. Remek a pigmentáltsága és jól építhető, a hatása teljesen természetes. Az erős pigmentáltságból adódóan ha nem vigyázunk, akkor könnyen vonalas és túl erős lesz, ezért érdemes csak keveset felvenni belőle az ecsettel és úgy építeni. A textúrája finom, de nem porzik különösebben. Meglepően erős, de egyébként kellemes illata van.

A fotó kedvéért kissé erősen applikálva

A tartósságával nagyon elégedett vagyok, gyakorlatilag egy teljes munkanapot kibír. Ezzel jobban teljesít, mint a bevezetőben említett két hasonló színű, kedvenc prémium termékem!

Az ajánlott fogyasztói ára 3.999 Ft, amit olcsónak éppen nem mondanék, de cserébe egy a mindennapokban remekül használható pirosítót kapunk, amely egész nap bírja a gyűrődést.

  • Termék: 4.5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 4/5
  • Csomagolás: 4/5

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása