Smink & Makeup

Alapozó-kereső alkalmazás a Lancôme-tól

2012. február 29. blondiegirl

Van 2 perced? Jó hírünk van, ennyi idő elég ahhoz, hogy megtaláld a számodra tökéletes alapozót. A Lancôme az új alapozó család  a Teint Idole Ultra  bevezetése alkalmából egy olyan applikációt kínál, aminek a segítségével virtuálisan lehet tesztelni az alapozóikat, és megkeresni közülük a leginkább hozzánk illőt.

Az alkalmazás jelenleg francia nyelven érhető el, de szerencsére a használata nagyon egyszerű. Kezdésként válaszd ki az bőrszínedet az alábbi modellek arcképe közül:

Utána eldöntheted, hogy a kész sminknél az enyhe fedésű selymesen ragyogó, vagy a csillogás nélküli bársonyos bőrt szereted-e jobban.

Harmadik lépésként a kompakt és a folyékony kiszerelés közül is leteheted egyikre a voksodat.

Máris  látható az eredmény, amit az Előtte/Utána funkcióval ellenőrizhetsz. 

A Lancôme sminkmesterétől hasznos tanácsokat és "hogyan?" videókat is találsz az alkalmazásban az alapozó helyes használatához.

A tippek közül szemezgettünk nektek:

1. Nem a kézfejen, és nem is a nyakon érdemes tesztelni az alapozót, hanem  az arcon. A legjobb módszer az, ha teszel egy kevesed az arcodra és ha úgy találod, hogy sötétebb, vagy világosabb a bőrödnél, akkor ez nem a megfelelő árnyalat. Ha nem látod, akkor megtaláltad a tökéletes színt. Amennyiben még mindig tétováznál, mert nem tudsz dönteni két árnyalt között, akkor  a világosabbat válaszd. Az alapozók többnyire sötétednek kicsit a nap folyamán.

2. Felvitel előtt nyomj a kézfejedre 2 mogyorónyi alapozót, és ebből dolgozz apránként. Ezzel elkerülheted, hogy túl sok anyagot vigyél fel az arcodra, és így nem pazarolod el a terméket.

3. A maszk-hatás elkerülése érdekében érdemes a széleket finoman eldolgozni a nyakon, a fülnél és a szemhéjon - főleg, ha ez utóbbit nem fested ki.

+1. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a sminked, érdemes a fényt szemből alkalmazni. Sem a felülről, sem a hátulról világító lámpa nem ad elegendő jó fényt. Az a legjobb, ha van egy világító sminktükröd.

Végül a Suivant-ra kattintva a javasolt színt láthatod két másik hasonló árnyalattal, ha az első mégsem lenne tökéletes.

Keresd meg te is az alapozódat!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása