Smink & Makeup

Új Eucerin izzadásgátó termékcsalád

2012. március 06. spacegirl

Mostanában gyönyörű napsütéses idő van, ami mondjuk még sajnos (?) nem jelenti azt, hogy szakadna rólam a víz. Ha úgy megy majd, mint tavaly, akkor viszont kettőt fordulunk és máris nyár lesz, úgyhogy nem árt hatékony védelemmel készülni.

Egyik kedvenc márkám, az Eucerin piacra dobott most egy új termékcsaládot, amely 24, 48 vagy akár 72 órás védelmet ígér az izzadás ellen. (Ilyenkor mondjuk mindig elgondolkodom rajta, hogy a nálunk ritkábban fürdő nemzeteknél bevetett kommunikációt miért kell ide is behozni, hiszen mi naponta - meleg időben akár ennél gyakrabban - fürdünk... Igyekszem úgy értelmezni, hogy a 72 órás védelem = nagyon erős izzadásgátló hatás.)

Az Eucerin izzadásgátló termékcsaládja minden igényre igyekszik választ adni, akár érzékeny bőrről, akár extrém izzadásról van szó.

A súlyos izzadás problémájára jelent megoldásat az Eucerin Intenzív izzadásgátló pumpás spray, mely 72 órás védelmet ígér az izzadás és a kellemetlen testszag ellen. Semleges illatú, alkoholmentes, és alumíniummal (alumínium-klorohidrát és alumínum-klorid) operál. 30 ml-es kiszerelésben kapható 2.715 Ft-ért.

Az "átlagos izzadósoknak" az Eucerin Izzadásgátló golyós dezodort ajánlják, amely 48 órás védelmet ígér. Ez is unisex illatú, alkoholmentes és alumíniummal (alumínium-hidroklorid) működik. Érzékeny vagy borotvált területen is alkalmazható. Az 50 ml-es dezodor 2.245 Ft-ba kerül.

A termékcsalád harmadik tagját, az  Eucerin Golyós dezodort érzékeny bőrre, mint neve is mutatja, kifejezetten érzékeny, irritációra hajlamos bőrre fejlesztették ki. Bőrbarát összetételű, illatanyag és alkoholmentes. Az 50 ml-es dezodor ára 2.245 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása