Smink & Makeup

Trendek a kifutóról a hétköznapokra

2012. március 09. spacegirl

Emlékeztek még a tavaszi trendekre? (Amiket mostanában látthattunk, azok már az őszi szépségek, ugyebár.) Íme néhány tipp, hogy hogyan hordjátok ezeket a sminkeket a mindennapokban.

Erős pirosító

Ezzel azért nem árt vigyázni, nehogy bóhóc hatást keltsünk a végén, főleg ne egy olyan bohócét, aki tükör nélkül dolgozott. Itt a kulcs az, hogy olyan színt válasszunk, ami tényleg jól áll nekünk, véletlenül sem olyat, amit a kifutón láttunk. A másik legfontosabb, hogy jól el legyenek dolgozva a szélek. A képen látható "pirosítót" egyébként rúzs és alapozó keverékéből alkotta a Kors show sminkmestere.

Vörös ajak és hátrafogott haj

Előfordulhat, hogy ez a kombináció túl drámaian hat, erre oda kell figyelni, amikor megpróbálod átültetni a mindennapokba. A töléletes szemöldök kötelező hozzá. Nagy előnye, hogy sokkal átgondoltabban néz ki az összhatás, mint amennyi időt egyébként az elkészítése igénybe vesz.

Színes tusvonal

A sok természetes megjelenés mellett nagyon ütött ez a Pat McGrath által készített smink. Ha át akarjuk ültetni a mindennapokba, akkor érdemes megtartani a hagyományos tusvonal formát és az arc többi részét természetesen tartani, hogy ne legyen túl sok, túl hivatkodó a smink.

Színek, fekete tusvonal és vörös ajkak

Ez a modern gésás smink az egyik kedvencem, bár ebben a formájában kétségtelenül nem a hétköznapokra való. Vagy a tusvonal és erős rúzs kombót válaszd vagy a színeket, de együtt a kettő biztosan sok lesz.

Még több szín

Ennél a sminknél minden a színekről szólt, lila a szemen, korall a szájon. Itt is ugyanaz a tanulság, mint az előző sminknél: a hétköznapokra sajnos választani kell a kettő közül, ez így sok lenne.

+1: Harcos lófarok

Sajnos az ennyire erősen összefogott haj és magasan hordott lófarok nem áll jól mindenkinek, lehet, hogy egy kicsit lazábban, lejjebb engedve tudod csak majd viselni a hétköznapokban. Egy fémes sminkkel kiegészítve nagyon dögös tud lenni!

 

via TotalBeauty

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása