Smink & Makeup

Kipróbáltuk - IsaDora Heavy Metal szemhéjpúder quartet

2012. március 17. Katushka

Ez a szemhéjpúder négyes mondhatni a legjobb választás azoknak, akik nem rajonganak a színekért. A palettában található világos, sötét, és selyemfényű szemfesték egyaránt.

A palettában található egy két végű szivacsos aplikátor, ami segíti a festékek felvitelét. Az egyik vége picit nagyobb felületű, ezzel könnyen felvihetjük a festéket, akár nagyobb felületre is. A másik végén a szivacs egy picit kisebb, ez tökéletes lehet arra, ha el akarjuk satírozni a szemfestéket, legyen ez akár a felső szemhéjon, van az alsón. Az hogy a palettához nem tartozik tükör, az egyfelől jó, mert nem kell még azt is cipelni pl. a sminktáskában :) viszont abból a szempontból egyáltalán nem praktikus, hogy a kis táskai neszeszerünkben szükséges egy kis tükör, ha javítani akarunk a sminken. Mérete teljesen táskabarát, nem foglal sok helyet. A festékek állaga nagyon jó, mert egyáltalán nem porol. Nem mondanám krémesnek, de mivel iszonyú apróra vannak őrölve a pigmentek benne, ezért nagyon puha és légy a tapintása. Erősen pigmentált, és szépen építhető.  

Ezzel a palettával egyaránt lehet nagyon visszafogott sminket készíteni, akár füstöset vagy fényes party sminket. Nekem személy szerint az alsó két árnyalat tetszik, mivel odavagyok a matt festékekért.

A termék ára 4 390 forint.

Nektek hogy tetszik? Mutassak majd vele egy sminket? :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása