Smink & Makeup

Vendégposzt: Estee Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35

2012. március 20. makeupadmin

Már sokszor foglalkoztunk a BB krémekkel itt a makeup blogon, több tesztet is olvashattatok a témában. Az alábbiakban Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató írását olvashatjátok az Estee Lauder BB krémjéről, amely a meglehetősen hosszú DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 nevet viseli.

Egyre többet hallunk a BB krémekről. Csodát ígérnek, mi csodát várunk. De mi is a BB krém? "Blemish Balmként" ismert BB Creme egy olyan minden-az-egyben kozmetikai termék, mely Ázsiában rendkívül népszerű, de az USA-ban és Európában is egyre keresettebb. A BB krémek összetett hatást fejtenek ki egyetlen formulán belül: UV sugarak elleni védelem, enyhe fedés, hidratálás, sok más korszerű bőrápolási jótétemény mellett, persze az összetételtől függően.

Bőrgyógyászoktól a drogériák polcaira

A BB krém eredetileg Koreában vált népszerűvé, gyökerei azonban Németországba nyúlnak vissza. Itt ugyanis a BB krémeket bőrgyógyászok írták fel receptre a lézeres kezelésen átesett pácienseknek, mivel regeneráló és nyugtató hatással bírnak, ráadásul enyhe fedéssel közömbösítik a lézer okozta hegeket, az aknét és más bőrhibákat. Mindent tudtak egyben. Ahogy az Esteé Lauder új Beauty Benefit Creme is egyetlen lépésben "tesz meg mindent" az egyenletes színű, egészségtől sugárzó bőrért most és a jövőben.

Egészséges, egyenletes színű bőr

A magában, vagy alapozó alatt viselt új DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 egyetlen lépésben véd, tökéletesít és hidratál, hogy széppé, egészségessé, és egyenletes színűvé tegye a bőrt. Két színben kapható, hogy a bőrszínek széles skálájának megfeleljen. Az összetett hatású, olajmentes, könnyű krém a faggyútermelést szabályozva akadályozza meg a bőr kifényesedését, azonnal egyenletes színűvé és egészséges megjelenésűvé téve azt. A krém az Estée Lauder leghatékonyabb, szabadalmaztatott Super Anti-Oxidant Complex elnevezésű keverékével és korszerű, széles spektrumú SPF 35 fényvédőjével tökéletesen védi a bőrt a környezet káros hatásai ellen, míg az enyhe pigmentek, a halványító optikai anyagok és a fényvisszaverő gyöngyök egymás hatását fokozva láttatják makulátlannak a bőrt. A különböző hidratálók kiegyensúlyozott keveréke és a védőréteget erősítő lipidek eközben mély és tartós hidratálást biztosítanak.

Mindenkinek, aki szeretne időt spórolni

Az új DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 tökéletes az olyan nők számára, akik egy termékkel, egyetlen lépésben szeretnék hidratálni, védeni és tökéletesíteni a bőrüket. Enyhe színezéket tartalmaz, hogy elfedje a hibákat és fokozza a bőr természetes ragyogását. Minden bőrtípus számára ajánlott, még azok számára is megfelelő, akik olajmentes összetételre vágynak.

Az Estee Lauder BB krémje március 8-ától elérhető a márkát forgalmazó boltokban, ára 9400 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása