Smink & Makeup

Dior Addict Extreme rúzsok

2012. április 06. Katushka

"Miért fosszuk meg a nőket és a divatot a színek presztízsétől?"

Christian Dior

A színek értőjeként Christian Dior mindig is erősen hitt a merész színek erejében. Már 1947-ben a New Look kreatív verázslatának idején, Christian Dior a teljeskörű szépségre fókuszált, amelyben a divat és a smink tökéletes harmóniában működnek együtt. Ezért egy velódi forradalmat vezényelt le, amikor a nőknek olyan rúzsokat készített, amelyik "minden színnel, minden anyaggal, minden napszakkal harmonizálnak..." A rúzs olyan változatos, mint egy elegáns nő ruhatára, játékos és minden divattrenddel flörtölő.

Az Addict rúzs története

  • 2011-ben a Dior forradalmasította a smink világát a megújult Dior Addict rúzzsal. Egy új, 44 árnyalatból álló rúzspalettával, ami mondható akár egy "ikonikus divatkiegészítőnek" is. Ez a kollekció egy divatikonra épült, Kate Moss-ra.
  • 2012-ben ez folytatódott. A Dior Addict egy új, erőteljes és szofisztikált színvilággal jelentkezett, 12 extra fényes árnyalattal.

Krémes textúrájának köszönhetően könnyű a felvitel, és erős pigmentáltságának köszönhetően szép, egységes fedést ad az ajkaknak.

Ebben a kollekcióban lényegében mindenki megtalálhatja az igazán hozzá illő árnyalatot!

Nálam az élénkebb színek nyertek! És Nálatok? 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása