Smink & Makeup

Clarins tavaszi újdonságai - Colour Breeze

2012. április 14. Katushka

A Clarins is azt az utat választotta a tavaszi kollekciójában, amivel biztosan nem lehet mellényúlni, így maximálisan vonzó termékeket álmodott meg és hozott el nekünk. Könnyed púderek, lehelet könnyed rúzsok és szájfények! Szuper elegáns színek és fények jellemzik a kollekciót. A lényeg most is a természetességen van!

A kampány több részből áll, azért hogy az összhatás még tökéletesebb és kifinomultabb legyen.

Gloss Prodige Intense Colour & Shine - Szájfény

"A Gloww Prodige tiszat, intenzív színekkel ékesíti az ajakakt, magasfényű hatással. Egyenletesen fedett, és tökéletesen formázott telt ajkak."

Mivel a termék egy kifejezetten magad fényű szájfény, ezért optikailag nagyítja az ajkakat, melyek ezáltal dúsabbnak hatnak! Nem ragad, és málnaolaj tartalmának köszönhetően az ajkakat is hidratálja, ami nem utolsó szempont.

Ára: 5 400 forint

Colour Breeze Face & Blush Powder - Púder és pirosító

Ez a púder már azért is csillagos ötöst kap, amiért ilyen kiszerelésben van! A púder egyenletes és matt hatást ígér, és ami nagyon fontos nem nehezíti el az arcbőrt, könnyed viseletet biztosít. A rózsaszín kisvirág akár önmagában is használható pirosítónak. Sajnos vagy nem, de ez a termék limitált, csak ebben a szezonban lehet kapni, ezért én biztos nem fogok dilemmázni, hogy megvegyem e vagy sem... (most pityereg szegény kis pénztárcám :( ), de nekem ez a púder KELL!!

Ára: 11 500 forint

Instant Light Blush - Pirósító

A krémes pirosítók előnye, hogy teljesen természetes hatást kölcsönömöznek állaguknak köszönhetően. Ha ez még megfelelő árnyalattal is van párosítva, akkor az a legjobb kombináció. Most ebben az esetben így történt. A kampányképen is látható, hogy a sugárzó, világos arcbőrt a szolid, de látható pír milyen mértékben feldobja és egészségesebbé varázsolja. Felvitele lehet szivaccsal, ecsettel, de akár ujjbeggyel is. A lényeg hogy szépen el legyen dolgozva! Fontos, hogy ez a termék is limitált!

Ára: 6 700 forint

4 Couleure Eye Quartet Mineral Palette - Szemhéjpúder paletta 

A négyes paletta a tavasz tipikus színeit tartalmazza, a púderhez hasonló, igazán elegáns arany palettában. Mind a négy árnyalat enyhén fényes. Használhatóak önmagukban is, de egymással kombinálva is, nagyon szép sminket lehet velük kreálni. Szintén fontos infó, hogy ez a termék is limitált kiadás, tehát csak ebben a szezonban kapható.

Ára: 12 400 forint

Joli Rouge Colour & Moisturizing Lipstick - Rúzs

A rúzs egyik fő tulajdonsága a hidratáló hatás, amit a benne található mangóvajnak köszönhet. Két új, élénk és egyben elegáns színben kapható majd (Poppy Red és Baby Pink).

Ára: 6 450 forint

Wonder Longueur Mascara  - Szempillaspirál

Nincs kollekció szempillaspirál nélkül! A spirál formázza és hosszabbítja is egyszerre a pillákat.

Ára: 7 300 forint

Instant Smooth Line Correcting Concentrate - Ráncfeltöltő

A tökéletes és hibátlan, egységes bőr elérésében nyújt segítséget. Ez a terméke Dermaxyl®-t tartalmaz, ennek köszönheti jótékony hatását. Az aplikátor segít a gyors és egységes felvitelben.

Ára: 8 200 forint

 

Ezek közül a termékek közül Ti melyiket választanátok? Én a púderre és a szájfényekre szavazok :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása