Smink & Makeup

Egy éves a Makeup Blog: Nyerj Lancôme Rouge in Love ajakrúzst és Vernis in Love körömlakkot!

2012. május 05. spacegirl

Korábban már beszámoltunk nektek a Lancôme Rouge in Love és Vernis in Love kollekciójáról, sőt az egyik lakkot teszteltük is. A Makeup Blog első születésnapja alkalmából a Lancôme csodás ajándékokkal kedveskedik Nektek ezekből a kollekciókból: egy szerencsés nyertes a Rouge in Love ajakrúzs 322M árnyalatát kapja, míg egy másik szerencsés a Vernis in Love körömlakk 501B V árnyalatát!

 

Nincs más dolgotok, mint hogy lájkoljátok és megosszátok a Facebook oldalunkon a Lancôme nyereményeket ábrázoló képet (ide kattintva találjátok!), illetve ha esetleg még nem tettétek, akkor lájkoljátok a Lancôme Facebook oldalát is!

Meddig tart a játék?

A játék most indul, és 2012. május 6. 20:00 óráig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A nyertesek a nyereményüket a Westend bevásárlóközpontban található Lancôme Szépségszigeten vehetik át (I.em., Millennium udvar 225., nyitvatartás: H-Sz: 10:00-21:00, V: 10:00-18:00).

A nyerteseket azok közül sorsoljuk ki, akik lájkolták és megosztották a Facebook oldalunkon a Lancôme nyereményeket ábrázoló képet, ill. lájkolói a Lancôme Facebook oldalának is.

Az eredményt a Facebook oldalunkon hirdetjük ki 2012. május 6-án, a nyertesek május 8-án 20.00 óráig jelentkezhetnek emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán nyilvános vagy privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el.

Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása