Smink & Makeup

Ha bizonytalan vagy milyen ruha és smink áll jól, akkor most figyelj!

2012. május 23. Katushka

Eddigi pályafutásom alatt nagyon sok olyan nővel találkoztam már, akiknek maximálisan megvan az igénye, hogy még szebben és stílusosabban nézzenek ki, de eddig nem volt lehetőségük kérdezni, nem tudták kihez forduljanak.

Most személyesen én fogok Nektek segíteni másodmagammal abban, hogy "megtaláljátok magatokat". Megtanulhatjátok, hogy egyes alkalmakra, eseményekre hogyan kell felöltözni és hogyan sminkeljétek magatokat. Nem mindegy, hogy milyen alkatra milyen fazonú ruhát veszünk fel és az sem mindegy, hogy mennyire és milyen mértékben sminkelünk, vagy sminkelünk-e egyáltalán.

Ebben nyújtunk Nektek segítséget a Magnóliák műhelyével karöltve. Témákra bontott workshopok keretében ismerkedhettek meg a hozzátok leginkább illő ruhákkal, színekkel, anyagokkal, és az arcotokhoz, tónusaitokhoz leginkább illő sminkekkel. Emellett olyan tippeket, trükköket tanulhattok tőlem, melyekre csak személyesen van lehetőség. Rengeteg sminkterméket, márkát próbálhattok ki, amik szerintem a legjobbak!

A workshop előnye, hogy kiscsoportos foglalkozások lesznek, azaz max. 6 fő/alkalom, így mindenki felteheti a kérdéseit, amik érdekesek lehetnek. Nyugodtan jöhettek barátnőkkel, nővéretekkel, édesanyátokkal, mert a stílus és a szépség kortalan!!!

Ide kattintva további részleteket találtok, és itt tudtok jelentkezni is!

Örültök ennek a kezdeményezésnek? :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása