Smink & Makeup

Vendégposzt: La Prairie Aromaterápia – Luxus otthon

2012. május 23. makeupadmin

Ez a tavasz más, mint a többi és nem csak a szokatlan időjárás miatt. A La Prairie új termékcsaládjának, a Cellular Energizing Bodycare segítségével teljes testi-lelki felfrissülésben lehet részed. Javasoljuk akár csoki helyett, ha a fogyókúrád során szükséged lenne egy kis boldogsághormonra…

Ezt a posztot ismét Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. További anyagokért nézz át hozzá is!

Feszes, sima, hidratált bőr, lelki-szellemi felfrissüléssel fűszerezve. A már ismert és közkedvelt La Prairie Cellular Energizing Testpermet inspirálta a kollekció megalkotását, mely kellemes gyümölcsös, fűszeres jegyeknek köszönhetően igazi spa hangulatot teremt otthonodban. A kikapcsolódás alatt pedig a La Prairie-től jól ismert bőrfiatalító hatásnak köszönhetően a testi megújulás sem marad el. Ráadásul a káros szabadgyökök ellen is védelmet biztosít.

CellEnerg.jpg

Cellular Energizing Testpermet (Body Spray)

Aromaterápia. Felfrissülés. Bőrmegújulás. A Cellular Energizing Testpermet alapja a tengeri összetevőkből álló többfunkciós formula. A tengeri moszatból származó AHA (Alfa-hidroxi-savak) segítenek fenntartani a sima, puha bőrt; a tengeri ásványok energiát biztosítanak és támogatják a bőrsejtek megújulását. Az alga kivonatok, a vitaminok, a tápanyagok, a zsírsavak és a béta-karotin mind hozzájárul a bőr vitalitásának megőrzéséhez, valamint a La Prairie Exluzív Sejt Komplex hidratálja és alapvető tápanyagokkal támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát. Három illatban és két kiszerelésben kapható májustól!

50ml - 18.900 Ft
100 ml - 32.000 Ft

Cellular Energizing Tusfürdő (Bath and Shower Gelee)

Kíméletes, alapos tisztítás, bársonyosan puha, feszes és illatos bőr. A Cellular Energizing Tusfürdő a tökéletes kényeztetés egy fárasztó nap után. Természetes összetevői és a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex (serkenti a bőr természetes regenerálódási folyamatát) segítségével táplál és revitalizál, megnyugtat és hosszan tartó hidratálást biztosít. 

200 ml – 16.000 Ft

Cellular Energizing Testápoló (Body Lotion)

Ápolás, hidratálás, védelem az antioxidánsokkal szemben. A kényeztető fürdő után nem maradhat el a Cellular Energizing Testápoló, hogy az élmény teljes legyen. A Cellular Energizing Testápoló, egy intenzíven hidratáló krém, amelyben kombinálták a tengeri alapú biotechnológiát a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex-el, így megakadályozza a bőr kiszáradását, segít visszanyerni fiatalos tónusát és textúráját. Ugyanaz a friss, virágos illat kényezteti és nyugtatja az érzékeidet, mint a Cellular Energizing Tusfürdőben, hozzájárulva a komplett élményhez a test és a lélek számára egyaránt. 

150 ml – 17.300 Ft

Mindhárom termék három különböző illatban érhető el májustól:

  • Ölelés: Rubintvörös Grapfruit, Olasz Bergamott, Kardamom, Verbena
  • Bűvölet: Alma Virág, Osmanthus (ehető illatos virág), Mandarinfa Virág, Jázmin Szirom, Zöld Mate
  • Csábítás: Pézsma, Borostyán, Tölgymoha, Muskotályzsálya

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása