Smink & Makeup

Vibráló színek nyárra az Artdeco-tól

2012. május 31. Katushka

Az ide nyár nem a visszafogott színekről lesz híres. Csak a neon, az élénk és bulis színek a menők. Számomra az a legfurább, hogy én a nagy "fekete" fun totál rápattantam a neon és a pasztell színekre.

Artdeco_Nyár_Color_mania.jpg

Ezért már most óriási kedvenc az Artdeco nyári kollekciója, ami a Color Mania nevet kapta. Telis-tele van brutál színekkel. Lakkok, szemhéjfestékek, rúzsok. A másik nagy kedvenc a korom fekete szemceruza.

De vegyük sorra őket.

Szemhéjpúder és körömlakkok

Artdeco_Nyár_lakk_all.jpg

Extra vibráló színek. Hatalmas előny, hogy a szemhéj színe harmonizálhat a lakkunkkal. Mivel extra pigmentáltak a lakkok és a szemhéjfestékek is, ezért nem kell őket sokáig építeni, hogy valósi színükben pompázzanak.

Rúzsok

Artdeco_Nyár_rúzs_all.jpg

(Must-have Red; Knockout Pink; Magenta Mania)

Magas fényüknek köszönhetően nyára kiváló választás, mert egészséges és szép fényt ad az ajkaknak, amellett hogy hidratálja is az ajkakat.

Pirosítók

Artdeco_Nyár_pirosító_all.jpg

(Heart Flutter; Pink Exposure)

Élén, vibráló színek. A Pink Exposure csak erős idegzetűeknek :) Azért mondom ezt, mert ez az árnyalat iszonyú élénk, és mivel erősen pigmentál nagyon kevés kell belőle.

Szemceruza

Artdeco_Nyár_szemceruza.jpg

Mivel extra pigmentált és puha maga a ceruza, ezért a felvitele is egyszerű és egységes. Füstös smink készítéséhez kiváló, mert könnyen elsatírozható. Nyárra ideális választás, mert nem kenődik el, még a nagy melegben sem.

A termékek már megvásárolhatóak a Douglas üzleteiben (Aréna; Westend; Mamut; Árkád).

 

Nálam egyértelműen kedvenc lett ez a kollekció! :) És nálatok?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása