Smink & Makeup

Teszt: L'Oreal Paris Miss Candy kollekció - Glam Shine szájfények

2012. június 28. spacegirl

Korábban már beharangoztuk a Palvin Barbi ihlette L'Oreal Paris Miss Candy kollekciót. Ebből a sorozatból most a Glam Shine Miss Candy szájfényeket próbáltam ki, azok közül is a Candy Pink (702), Tart Lollipop (703) és Miss Candy (709) árnyalatot.

loreal_glam_shine_miss_candy.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy szájfények: Candy Pink (702), Tart Lollipop (703), Miss Candy (709)

L'Oreal Paris Glam Shine szájfények meglehetősen egyszerű csomagolást kaptak, amiben egy jól használható, hegyes végű applikátor rejtőzik. Amint a képen látható, klassz nyalóka kinézetük van, de a használat során persze elkezdenek összemosódni a csíkok. Az applikátor azért jó, mert a nagyobb felületével könnyen végig tudjuk kenni az ajkunkat, míg a hegyes vége a sarkaknál való precíz felvitelt segíti.

loreal_paris_glam_shine_miss_candy_applikator.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy szájfény applikátora

Mind a három most kipróbált árnyalat eléggé világos, inkább csak fényt ad a ajkaknak. A legfényesebb közülük, apró csillámokkal a Miss Candy, amely egy lilás-ezüstös árnyalat. A Tart Lollipop rózsaszínes, a Candy Pink pedig - nevével ellentétben - narancssárgás színű.

loreal_glam_shine_miss_candy_minta.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy szájfények: Candy Pink (702), Tart Lollipop (703), Miss Candy (709)

A textúrájuk kellemes, nem ragad, könnyen és gyorsan felvihető a szájra. Kellemes viselet, nem szárítja az ajkakat, de az ígért hidratáló hatását nem tapasztaltam. Aki a színesebb, pigmentáltabb szájfényeket szereti, annak biztosan csalódást okoznak, de aki csak egy kis fényt adna az ajkainak, annak bármelyik jó választás lehet. Egyszerű szájfényként nem túl tartósak, evés-ivás nélkül kb. két órát bírnak.

loreal_paris_glam_shine_miss_candy_709_szaj.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy (709)

loreal_paris_glam_shine_miss_candy_703_szaj.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Tart Lollipop (703)

loreal_paris_glam_shine_miss_candy_702_szaj.jpgL'Oreal Paris Glam Shine Candy Pink (702)

A L'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy szájfények ajánlott fogyasztói ára 2.849 Ft, amit meglehetősen soknak tartok, mert sem színekben, sem hatásban nem adnak különlegeset. Egynek jók, de azért nem kötelező darab egyik sem.

A termékeket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása