Smink & Makeup

Egy különleges testápoló: Adrienne Feller Madeleine Testápoló Balzsam

2012. július 11. spacegirl

Ennek a testápolónak a testvérét, az Adrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsamot már mutattam nektek. Ebbe a termékcsaládba összesen két termék tartozik, és úgy gondolom, hogy a másik, az Adrienne Feller Madeleine Testápoló Balzsam is megérdemli, hogy megmutassam nektek. Ez a termék szintén száraz, vízhiányos bőr ápolására ajánlott.

adrienne_feller_madeleine_testapolo.jpg

Adrienne Feller Madeleine Testápoló Balzsam, 125 ml

Könnyű hidratáló, keleties hangulatú testbalzsam, mely a vajfa-, kókusz-, szilvamagolaj, és a PANNONESSENCE szinergikus emulziójának köszönheti balzsamosan tápláló, regeneráló hatását. Főbb hatóanyagai: PANNONESSENCE (különleges fiatalító szérum, mely kézzel gyűjtött vadvirágok, rügyek és szinergikus illóolajok elegyét tartalmazza), Szilvamagolaj, Vajfaolaj, Kókuszolaj, Hársvirág kivonat, Kökény kivonat

Ez a termék is nagyon tetszetős csomagolásban érkezik, a flakon puha bársonyos műanyagból készült és praktikus, higiénikus pumpás kiszerelést kapott. A pumpa nem adagol túl sokat, így nem nehéz takarékosan bánnunk ezzel a finom termékkel.

adrienne_feller_madeleine_testapolo_minta.jpgAdrienne Feller Madeleine Testápoló Balzsam - minta

Ennek a krémnek is nagyon finom a textúrája, könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik. Egyáltalán nem ragad és hosszan tart a hidratáló hatása. (Ha a következő fürdésig kitart egy hidratáló, akkor már elégedett vagyok - és most nem a forró nyári napokra gondolok, amikor pár óránként ugrunk a kádba. Ilyenkor nem is szeretek magamra kenni ilyesmit.)

Nagyon különleges illata van, én imádom, de mindenképpen érdemes "szagmintát" venni, mert simán lehet, hogy valakinek nem jön be ez a keleties, nagyon karakteres illat. Érdekes egyébként, hogy míg a termékcsalád másik tagja eléggé semleges, már-már kellemetlen illatú, addig ez a testápoló mennyire finom és mennyire karakteres. Ugyanakkor természetes is, fel sem merül az emberben, hogy esetleg mesterséges illatanyaggal látták volna el.

Először nagyon lelkesen használtam ezt a testápolót, majd a felénél leálltam, hogy ne a mindennapokra pazaroljam. Mivel ez is fél évig áll el, ideje belehúznom, nehogy a nagy spórolás közepette idő előtt meg kelljen válnom tőle. (Szóval már csak emiatt is lehűlést követelek!)

A Madeleine egy remekül sikerült termékcsalád szerintem, bátran ajánlom kipróbálásra. Az árát sajnos ennek a testápolónak sem tudom, mert kaptam. Egyébként kozmetikusoknál és ezekben az üzletekben szerezhető be, őszre és tavaszra is ideális választás szerintem.

A krémet a gyártótól kaptuk kipróbálásra, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása