Smink & Makeup

Teszt: Urban Decay Lip Junkie - Naked

2012. július 19. spacegirl

Ezt a mini szájfényt az Urban Decay Naked 2 paletta mellé csomagolták. A Lip Junkie szájfények hosszantartó, extra fényt ígérnek, ragacsos hatás nélkül. Tizenegy színben kaphatók, a Naked 2 paletta mellé nem meglepően a Naked árnyalat került.

ud_mini_szajfeny.jpgUrban Decay Lip Junkie - Naked

Ez a szájfény pontosan a mini mása az eredeti változatnak, szerintem nagyon cukin néz ki. Az UD márkára jellemző szép fém kupakot kapott. A szájfény a tubus végén található kis lyukon keresztül, nyomással adagolható. (Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet belőle kicsalogatni a terméket, amikor már kevesebb van benne.) 

ud_mini_szajfeny_nyitva.jpgUrban Decay Lip Junkie - Naked

Először azt gondoltam, hogy egy újabb kedvencre teszek szert, hiszen ránézésre olyasmi árnyalat, mint az Armani vagy Too Faced szájfényem. A bőrömön viszont már látszott, hogy nem egy jól pigmentált színről van szó, hanem egy majdnem átlátszó szájfényről. Végül is Nakednek hívják, úgyhogy nem kell túlzottan meglepődni.

ud_mini_szajfeny_minta.jpg

A textúrája krémes, és bár nem mondanám, hogy egyáltalán nem ragad, teljesen kellemes viselet és tényleg szépen fénylik. Ráadásul nagyon klassz mentolos illata van.

ud_mini_szajfeny_szaj.jpg

A számon teljesen átlátszó, semmi különös hatása nincsen. Tartósságban is az átlagos szintet hozza, kb. két-három órát bír, ha nem nagyon eszik vagy iszik az ember. Ebből a szempontból némi csalódás a számomra, hiszen a gyönyörű Naked 2 paletta mellé egy hasonlóan különleges szájfény illene. (Az eredeti Naked mellé Primer Potion szemhéj alapot csomagoltak, az telitalálat volt.)

A teljes méretű termék 19 dollárba kerül (adó nélkül), ami jelenlegi árfolyamon számolva kb. 4.400 Ft. Nem egy must-have darab, az biztos.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása