Smink & Makeup

Őszi újdonságok az Armanitól

2012. július 24. spacegirl

Hamarosan érkezik az Armani csodás őszi kollekciója, amely két palettát, két szemceruzát és három rúzst tartalmaz.

"Idén ősszel, Giorgio Armani újraértelmezi a textúrákat az egyedülálló szín látásmódja segítségével. Kontrasztos anyagok és formák jelennek meg, a férfias határozottság és nőies elegancia jegyében. A tökéletesen harmonizáló árnyalatok újraértelmezik a neo-klasszicista látásmódot, így kölcsönözve fülledt dekadenciát a szemeknek."

-  Linda Cantello, a GAC nemzetközi sminkmestere

gac_2012_osz.jpg

A palettákban három szemhéjpúder, egy pirosító és két applikátor rejtőzik. Az egyik paletta a Neo fekete névre hallgat, bézs, barnászürke és fekete szemhéjpúderekkel, illetve egy bézs árnyalatú pirosítóval. A másik paletta, a Neo barna egy bézs, vöröses barna és sötétbarna szemhéjpúdert, illetve egy rózsás árnyalatú pirosítót tartalmaz. Mindkét paletta gyönyörű és igazi klasszikusan elegáns árnyalatokkal érkezik. 19.900 Ft-ba fognak kerülni.

gac_2012_osz_paletta.png

A szemceruzák vízállóak és azt ígérik, hogy akár 16 órán át tartanak. A tartós, elkenődés-mentes ceruzák puhák és könnyen siklanak a bőrön. A ceruzák a palettákhoz illő fekete, illetve barna színben érkeznek, és a másik végükön - az Armanitól megszokott módon - applikátor található. A ceruzák ára 6.700 Ft lesz.

gac_2012_osz_ceruzak.jpg

A Rouge d'Armani rúzsok új árnyalatai újraértelmezik a klasszikusokat: a vörös egy időtálló, elegáns árnyalat, a szilva egy klasszikus őszi szín, a gesztenye pedig egy kifinomult árnyalat. A vadiúj rúzsok 9.500 Ft-ba kerülnek majd.

gac_2012_osz_ruzsok.png

A Giorgio Armani Cosmetics őszi limitált kollekciója 2012 augusztusától kapható a Mammut II-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása