Smink & Makeup

Őszi Lancome kollekció: Midnight Roses

2012. július 25. spacegirl

Lancome-Midnight-Roses-RANGE.jpg

"2011 őszén a Lancôme bemutatta 29. Saint Honoré kollekcióját, amely a márka emblematikus párizsi otthonába kalauzolt mindenkit. Idén ősszel a történet tovább folytatódik és a Lancôme a 29-es ajtó titkainak felfedésére invitál mindenkit. Az ajtó mögé, amely akkor enged belépni amikor a lila rózsák virágba borulnak...

A párizsi éjszakai hangulat inspirálta kollekció szofisztikált és végtelenül nőies, amely a lila szín különböző árnyalataiban pompázik. Félúton valahol a titok és a varázslat között a Midnight Roses kollekció jelképezi az éjszakai csábítást annak minden lilafényben-úszó formáján keresztül."

A Lancome megint egy gyönyörű kollekcióval készült az őszre, amely három bársonyosan matt rúzsból, három szintén matt ajaklakkból, egy csodálatos, rózsás highlighterből, négy lakkból, egy szemöldökszettből és egy szemceruzából áll, kiegészítve a Hypnose Drama dúsító spirállal. A lakkmániásoknak érdekes infó, hogy egy mattító top-coat is része lesz a kollekciónak.

Lancome-Midnight-Roses-GATEFOLD.jpg

A Midnight Rose kollekcióból a két kedvencem az egyedi megjelenésű, Lancome rózsás highlighter és természetesen a szemöldökszett.

Lancome-Midnight-Roses-BLUSH.jpgBlush Highlighter

A Le Regard Pro névre hallgató szemöldökszett három barna árnyalatú szemfestéket, egy highlighert, egy szemöldökcsipeszt és egy kétvégű ecsetet rejt. A szemfestékek a szemhéj árnyalására is használhatók, és a kép alapján a legtöbb hajszín/szemöldök esetén jól alkalmazhatók.

Lancome-Midnight-Roses-REGARD_PRO.jpgLe Regard Pro

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Blush Highlighter: 13.900 Ft
  • Le Regard Pro szemöldökszett: 14.200 Ft
  • L’Absolu Rouge Mat rúzs: 8.900 Ft
  • L’Absolu Créme De Mat ajaklakk: 8.500 Ft
  • Vernis in Love körömlakk: 4.900 Ft
  • Le Crayon Khol szemceruza: 5.900 Ft
  • Hypnose Drama szempillaspirál: 8.900 Ft
A kollekció augusztustól kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a márkát árusító parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása