Smink & Makeup

Újdonságok a Biothermtől: Skin Ergetic szemkörnyékápoló és Blue Therapy szérum

2012. július 26. spacegirl

Annyi új termékről értesültünk ezen a héten, hogy alig győzzük megosztani veletek! A Biotherm két arcápolási újdonsággal rukkolt elő az őszre.

SKIN_ERGETIC_YEUX.jpg

A Biotherm Skin Ergetic termékcsaládjának fő célja, hogy felvegye a harcot a fáradtság és a stressz látható jelei ellen. Legfrissebb újdonságuk, a Skin Ergetic szemkörnyékápoló Chlorella V. kivonatot tartalmaz és azt ígéri, hogy öt fronton veszi fel a harcot a fáradtság jeleivel: segít csökkenteni a fekete karikákat és a szem puffadtságát, kisimítja a szem körüli apró ráncokat, csökkenti a bőr megereszkedettségét és a pirosságot. Ebből a termékből mi is kaptunk, úgyhogy azonnal el is kezdtem használni. Hétköznap nem sok időm jut a pihenésre, így igencsak jól jön egy testre szabott megoldás – azt pedig már szinte célzásnak veszem, hogy segít a megereszkedett szemhéjon :) Ha drámai javulást tapasztalok, az eredményekről mindenképpen beszámolok nektek! Az ajánlott fogyasztói ára 10.900 Ft lesz, szeptemberben érkezik a parfümériák polcaira.

BT_Serum.jpg

A Biotherm kutatásai alapján a bőr öregedését több mint 50%-ban külső tényezők okozzák, és az öregedés jeleinek mindössze 20%-a elkerülhetetlen. Olyan szérumot alkottak, amely azt ígéri, hogy stimulálja a bőr saját megújulását, segít a ráncok és pigmentfoltok elleni harcban és javítja a bőr feszességét. Tiszta és természetes alga kivonatot tartalmaz. Ajánlott fogyasztói ára 22.800 Ft (50 ml), illetve 16 200 Ft (30 ml) lesz és szeptembertől vásárolható meg.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása