Smink & Makeup

Diorskin Nude kollekció

2012. augusztus 15. Katushka

A Dior bevezette 2012-ben a Diorskin Nude termékcsaládot, mely 4 féle textúrában és 6 féle árnyalatban érhető el: egy “folyékony” verzióban, egy “kompakt” púder verzióban, egy kompakt  ”zselés” verzióban és egy  ”porpúder” verzióban.

DiorSkin_Nude_kollekció_all.jpg

A termékek célja, hogy az alapozás minden jósága mellett természetes hatást adjon a bőrnek és ragyogóvá tegye azt, anélkül, hogy fénylene az arcunk, mint egy karácsonyfadísz. Ehhez a kampányhoz is a legjobb személyt választották, aki tökéletesen tudja a terméket képviselni. Ő természetesen Natalie Portman.

DiorSkin_Nude_kollekció_Natalie.jpg

A természetesség hangsúlyozása nem csak a hatáson van, hanem az összetevőkön is (mivel 100%-ban természetes): ásvány vizet tartalmaz, hibiszkusz vizet a ragyogásért és mályvát a sima és egységes bőrért. Ezeknek köszönhetően a bőr hidratáltabb, simább és egységesebb lesz. A Nude fénypigmentek optimálisan verik vissza a fényt, legyen szó természetes és mesterséges fényről, ezáltal a bőr világosabbnak és üdébbnek tűnik.

Tipp

Tartsuk a kiválasztott terméket a hűtőben, hogy lehűljön, így felvitelkor nemcsak az előbb említett jóságokat fogjuk tapasztalni, hanem frissítő, hűs érzést is.

A folyékony alapozót nyugodtan használjuk az egész arcon. Mattításhoz, fixáláshoz pedig használjunk kompakt púdert, így biztos lesz a hatás.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása