Smink & Makeup

2012 Dior őszi smink kollekció

2012. augusztus 17. Katushka

A Dior divatház 1947-ben mutatta be első kollekcióját Párizsban, ahol is egész egészen új irányvonalat mutattak be. Ez volt a leopárd minta. A nívós közönség hatalmas tapsban tört ki, mikor meglátták és rájöttek, hogy ez az ikonikus vonal örök divat marad. Egyszerre újszerű, kifinomult és érzéki. A Dior 2012-es őszi kollekcióját is ez ihlette meg, vagyis a csillogás, az arany, a nagyvárosi nő és a földszínek.

Dior-Golden-Jungle-Makeup-Collection-for-Fall-2012-promo.jpg

Szemhéjfesték és pirosító paletta

Kétféle kombinált paletta található ebben a kollekcióban. Az egyik egy Golden Brown névre hallgató barnásabb paletta, a másik pedig a Golden Kaki, ami pedig a nevéből is jól látszik, hogy egy kekis, zöldes, dzsungeles paletta.

Dior_2012_Fall_Makeup_Collection.jpg

Mind a kettőben megtalálható egy-egy kis pirosító (akár szemhéjpúdernek is használható), ami egy ízléses záró fedővel van ellátva, így biztosan nem keveredik a két szín használat közben. Természetesen a kis tükör és a felvitelt segítő eszközök sem maradhatnak el a palettákból.

Rúzsok

4 szuper elegáns új Dior Addict rúzst is behoztak ebbe a kollekcióba.

Dior_2012_Fall_Makeup_Collection_rouge.jpg (Wild, Instinct, Fatale, Daring)

Pirosító

Két pirosító/bronzosító közül választhatunk, melyek teljesen új árnyalatok. Az egyik picit világosabb, barackosabb árnyalat, a másik pedig inkább barnás, bronzos árnyalat. Mind a kettő mellett ott figyel a kis pirosító egyet, amit én személy szerint nem szeretek, de egy igazi makeup őrültnek, tutko van pirosító ecsete, amivel tökéletesen fel lehet vinni ezeket az anyagokat. 

Dior-Golden-Jungle-Makeup-Collection-for-Fall-2012-blush-and-lipstick.jpgKörömlakkok

Három ütős új színt találhatunk a körömlakkok között: arany, keki és barna.

Dior-Golden-Jungle-Makeup-Collection-for-Fall-2012-le-vernis.jpg

És néhány kampányfotó...

Dior-Golden-Jungle-Makeup-Collection-for-Fall-2012-promo_2.jpg

Dior-Golden-Jungle-Makeup-Collection-for-Fall-2012-promo_3.jpg

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása