Smink & Makeup

Érkezik az IsaDora BB krém

2012. szeptember 12. Katushka

A BB krém dömping folytatódik. A BB krém lista most az IsaDora-val bővült. Amennyire régen ágáltam ezek ellen a krémek, vagy inkább alapozók ellen, most úgy kezdem őket egyre inkább megszeretni. Remélem ezzel is így lesz! :)

Candice_9636_BBCre_small_final.jpg

Mint az köztudott smink őrültek körében, hogy a BB krém sok az egyben krém. Használható bázisként, alapozóként, hidratálóként és még a káros sugarak ellen is véd. Most ezt nyújtja nekünk az IsaDora újdonsága is. Kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat. A termék az alapozók és az arcápolási termékek hibrid keveréke. A könnyű textúra természetes hatást keltve tökéletesen belesimul a bőrbe. A speciális 3D polimerizálás javítja még a bőr hiányos részeit, hibáit is.

Isadora_BBCream_final.jpg

Az IsaDora B.B. Cream vékony rétegben báziskrémként használható a normál alapozó alá. SPF12-es fényvédővel ellátott, mely megóvja a bőrt a nap káros sugaraitól, valamint a mesterséges UV sugárzások ellen is véd. Minden bőrtípusra használható és három árnyalat közül választhatunk.

BBCre_open.jpg

Aktív összetevők

  • Olus olaj: növényi olaj, gazdag textúrája kiválóan hidratál.
  • Camelina mag-olaj (Gold of pleasure): Omega 3 zsírsavban gazdag, ezáltal öregedés gátló hatású, és a bőr rugalmasságát is javítja.
  • Tocopherol: E-vitamin, antioxdáns hatás.
  • 3D polimerizáló hatás: szilikon polimerek és aminosavak. Hatásukat a feszesítés, ránctalanítás és optikai feltöltés során fejtik ki.

Ára: 5 790 forint

Természetesen illatanyagmentes és klinikailag tesztelt! Kizárólag a Douglas üzletekben lehet megvenni ezt a terméket.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása