Smink & Makeup

Bobbi Brown új alapozói

2012. szeptember 13. Katushka

Bobbi Brown folyamatosan bővíti a terméklistáját. Most egy olyan kombinációt hozott létre, amit már szerintem páran vártunk is. Az alapozóját és a Long wear formulát ötvözte, ebből született meg a Long-Wear Even Finish alapozó.

LongWear_Foundation_Multishade_INTL_RGB_rev.jpg

Az alapozó nagy előnye, amit szinte mindenki keres ezekben a termékekben, hogy teljesen természetes hatása van, nem zavaró viselni, mert könnyed textúrájának köszönhetően észrevétlen a bőrön. A közepes fedéstől az erős fedésig építhető és akár 12 órán át is hibátlanul fent marad (az ígéretek szerint). Természetesen SPF 15-öt tartalmaz, azaz 15-ös faktorral ellátott alapozóról van szó, tehát véd a káros sugarak ellen, amellett hogy hidratálót is tartalmaz.

LONGWEAR_FOUND_Look_FH12_RGB_rev1.jpg

Bobbi és csapata több mint 10 féle formulát tesztelt, amíg megtalálta a tökéletes összetevő kombinációt ehhez az alapozóhoz. Fontos volt a tökéletes fedés, a pigmentáltság, a tartósság, a hidratáltság, köszönhetően a glicerinnek és a shea vajnak, hogy a bőr ennek hatására megőrizze fiatalságát. Olajmentes, tehát a bőr órák után sem fog átfényleni. 18 szín közül választhatunk, úgyhogy mindenki megtalálhatja a saját bőrszínéhez illő alapozót.

LONGWEAR_FOUND_colors.jpg

Használata

Vigyük fel az alapozót lehetőleg ecsettel és ne a kezünkkel, mert úgy sokkal természetesebb lesz a hatás. Az alapozót fixáljuk Sheer Finish Loose púderrel, a még mattabb és meg tartósabb hatás érdekében.

SheerFinishLoosePowder_NEW_FH12_RGB.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása