Smink & Makeup

Guerlain őszi kollekciója nőies, tartós és kötelező

2012. szeptember 18. Katushka

Azért szeretem az úgymond prémium kategóriás márkákat, mert nem tudnak csalódást okozni. Mindegyik kollekció, legyen szó nyárról, télről, őszről, vagy tavaszról, mindig csodás színekkel jönnek el, csodás kiszerelésben. Ezekkel a sminkekkel igazából tökéletes biztonsági játékot lehet játszani, megmaradva a komfortzónánkba. 

Egy találó mondat a kollekcióra:

“A vörös, a gondolataimban nagyon köthető a Guerlainhez. Olyan szenvedélyes és szerelmes szín! Így az egész kollekciót a Rouges d’Enfer (pokoli vörös) szellemében terveztem, mellyel minden nő lángra lobbanthatja a szívét bárkinek …”

2012_Mannequin_FALL.jpgA kollekció mesés színű vörös árnyalatú rúzsokból, természetes de mégis mutatós pirosító és szemhéjpúderekből áll. Lényegében hibátlan.

Rouge G L'extrait - Krémszájfény

A szájfény új értelmet nyert ebben a kollekcióban. Kiszerelését tekintve egyértelműen szájfényről van szó, viszont a fedése egyértelműen rúzs hatású. Arról már nem is beszélve, hogy teljesen matt finishe van, ami ezeknél a színeknél különösen szép. És hogy mit is tartalmaz ez a szájfény: rubin por, hyaluron sav, vad mangó vaj, tigrisfű kivonat, gugul gyanta (bármi is legyen ez :) ).

FALL_GLOSS_W.jpg2012_FALL_4GLOSS+BROSSE.jpg Imádom ezt a kampányfotót!!!!

FALL_GLOSS_W_all.jpg

Guerlain_Fall_rouge.jpg

Rose Aux Joues - pirosító duó

Ez a termék teljesen új a Guerlain palettájában. Ezek a pirosító kombók nagyon szépen illeszkednek a bőrszínhez és tökéletesen idomulnak a hasonló árnyalatú rúzsokhoz, csak jól kell választani.

2012_FALL_GODET+PACK BLUSH.jpg

2012_FALL BLUSH all.jpg

GOLDEN_HIGH_W_all.jpg

Rouge G

Nagyon szép visszafogott, de mégis szuper nőies színek. Természetesen olyan anyagokat tartalmaz maga a rúzs, mely folyamatosan hidratálja az ajkakat, így relatív tartósnak is mondható. 5 új színben csodálhatjuk és vásárolhatjuk ezeket a rúzsokat. A rúzs kiszerelése mellett sem lehet elmenni. Elegáns, letisztult és praktikus.

12-0007-guerlain-rouge-5.jpg Gueralin_Rouge_g_fall.jpg

Szájfények - KissKiss Gloss

Extra fényes szájfények némi irizáló hatással, melyek magas fényüknek köszönhetően optikailag nagyítják az ajkakat. Lágy textúrája miatt a felvitele és a viselete is nagyon kényelmes. Szájfény titulusától függetlenül tartós darabról van szó, tehát pár órán át biztosan számíthatunk rá.

11-0038-01-kisskiss-roseinbloom_all.jpg

Ecrin 4 Couleurs - szemhéjpúder

Ez a négyes szemhéjpúder paletta tökéletesen alkalmas nappali és esti sminkek elkészítéséhez. DE! Egészen nyugodtan használhatjuk pirosítóként is. Természetesen a palettában található egy kétvégű szivacsos aplikátor, de akár Guerlain, akár nem, én lebeszélnélek róla titeket, mert igenis használjunk ecsetet felvitelkor, azzal sokkal szebben lehet dolgozni.

FAP_FAUVES_W.jpg

És egy ötlet, hogy miként lehet használni ezt a palettát.

FAP_FAUVES_W_makeup.jpg

Nem is rossz! :)

Nektek a kollekció mely darabja tetszik a legjobban?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása