Smink & Makeup

Clinique Even Better Eye Dark Circle korrektor - le a szem alatti karikákkal

2012. szeptember 21. Katushka

A szemkörnyék bőrének problémái univerzálisak. A problémák egyik legnagyobbikát életkortól és etnikai hovatartozástól függetlenül a szem alatti sötét karikák jelentik. Ezek kialakulásához számos tényező vezethet, beleértve a kimerültséget, a stesszt, az életkort, a kiszáradást, a rossz vérkeringést, a gyulladást, és az örökletes tényezőket. A szem körül ráadásul vékonyabb a bőr, így hangsúlyosabbak a sötét karikák.

Legújabb kutatásaik során a Clinique kutatói felismerték, hogy a sötét karikák színéért nagymértékben a melanin felgyülemlése a felelős. A bőrszínnek ez a fajta egyenetlensége idősebbnek is láttathatja a bőrt. A Cinique vezető bőrgyógyásza, Dr. David Orentreich szerint az egyenletesebb tónusú bőr egyben fiatalabbnak is tűnik.

Clinique_even_better_eyes_korrektor.jpg

A sötét karikák érzelmileg is megterhelőek. A Clinique átfogó felmérést végzett több mint 600, különböző etnikai hovatartozású nő részvételével, hogy kiderítse, milyen hatással vannak rájuk sötét karikáik, és hogyan kezelik a jelenséget. A felmérés kimutatta, hogy a sötét karikák komoly problémát jelentenek, mely gátlásossághoz és általános önbizalomhiányhoz vezethet. A nők szkeptikusan állnak a problémára megoldást ígérő krémekhez, és szívesebbnek fedik el a karikákat korrektorral. 

Az Even Better Clinical Dark Spot Corrector megjelenése óta a bőr-egyenetlenség kezelés vezetőjének számító Clinique új formulát fejlesztett ki a sötét karikák azonnali és hosszútávú kezelésére. A Clinique több mint 15 évnyi kutatás eredményei alapján fejlesztette ki az Even Better Eyes Dark Circle Corrector-t, egy gyengéd összetételt, mely halványítani képes a szemkörnyék bőrén jelentkező sötét karikákat. Az elismerés a Clinique laboratóriumok kitartását illeti. Az eredmény: láthatóan, klinikailag bizonyítottan 30%-kal enyhíti a sötét karikákat mindössze 12 hét alatt.

Mit tud?

  • Idővel láthatóan halványabbá teszi a szem körüli bőrt.
    • Fő hatóanyagai, a C vitamin és a faeper gyökere rendkívül gyengédek, és egymás hatását erősítve enyhítik a bőrszín sötétségét.
  • Védelmet nyújt az irritáció és a környezeti támadások ellen.
    • Az anti-irritáns hatóanyagok, többek közt a koffein és a zöld tea kivonat nyugtatja és hűsíti a környezeti agresszorok hatására fellépő irritációt, és védi a bőrt az oxidációs károsodás  ellen.
  • A bőrnyugtató hatású Phytosphingosine segít megelőzni a sötét karikák hangsúlyosabbá válásához vezető irritáció fellépését.
  • Erősíti a bőrszerkezet támasztékát és a bőr nedvességmegőrző rétegét.
    • A Siegesbeckia Orientalis kivonat segít megelőzni a természetes kollagén lebomlását, így a bőrszerkezet megőrzi épségét.
    • A lanolin sav és a koleszterin segíti helyreállítani a bőr természetes védőréteg funkcióját, így optimális nedvesség-egyensúlyt fenntartva gondoskodik a bőr simaságának és puhaságának megőrzéséről.
    • A savó fehérje a bőr természetes kollagén termelését serkentve erősíti a szem alatti vékony, érzékeny bőrt, így kevésbé láthatóvá válnak a sötét karikák.

A áttetsző optikai anyagokon alapuló (Translucent Optics) technológia olyan optikai hatóanyagok keveréke, melyek a fényt visszaverve azonnal tökéletesebbnek láttatják a természetes  bőrszínt és halványítják a szem körüli bőrt. A forradalmi technológia azonnal enyhíti a sötét karikákat, bőrszíntől függetlenül. Az egyedülálló technológiát szabadalom védi.

EB Eyes DOM hi res_2.jpg

A hűsítő hegyű aplikátor azonnal felélénkíti a fáradt szemet. Az aplikációval járó masszírozó hatás eloszlatja a felgyülemlett nedvességet, és serkenti a mikro-keringést. A különleges tervezésű aplikátor formáját a szem alatti bőrnek megfelelően alakították ki, hogy ezzel is segítse a sötét karikák enyhítését. 

Használata
Az Even Better Eyes Dark Circle Corrector könnyű és olajmentes. Előkészíti a bőrt a sminkelésre, minden bőrtípus és bőrszín számára megfelelő. Használja naponta kétszer, és a nap során szükség szerint. Nyomjon ki egy keveset a termékből és simítsa végig az aplikátort a szem alatti bőrön. Ujjaival oszlassa el a felesleget, míg az teljesen fel nem szívódik. 

Ára: 12 600 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása