Smink & Makeup

És a nyertes: Keira Knightley és három olvasónk

2012. október 01. spacegirl

KEIRA-KNIGHTLEY-at-Anna-Karenina-Premiere-in-London-5.jpegA kép kattintásra megnő!

Véget ért a Dívánnyal és a Everet Grouppal közös játékunk, ahol arról szavazhattatok, hogy melyik sztár sminkjéről készítsünk videót. A címben már lelőttük, hogy melyik sminket választottátok: Keira Knightley nyert, méghozzá fölényesen. Összesen 458-an vettetek részt a játékban és Keira 172 szavazatot szerzett.

sminkvideo_szavazas.png

Mielőtt ejtenénk néhány szót Keira sminkjéről, íme a szerencsés nyertesek, akik Elizabeth Arden parfümmel lettek gazdagabbak:

  • Green Tea, 50 ml: Mikó Judit
  • Green Tea Cherry Blossom, 50 ml: Leszkovszkiné Mayer Judit
  • Sunflowers, 50 ml: Brokés-Hadházy Lívia

Visszatérve magára a nyertes sminkre, a magam részéről nagyon örülök neki, hogy ezt választottátok, mert számomra is ez volt a no. 1 a hat sztársmink közül. Ráadásul ezt a sminket az egyik kedvenc "gurum", Lisa Eldridge készítette Keira számára az Anna Karenina premierjére.

Keira egy gyönyörű, halványrózsaszín Chanel couture ruhát viselt ebből az alkalomból, amihez tökéletesen illett a Lisa által készített smink. Lisa finom, visszafogott sminket készített, ahol a szemek kaptak nagyobb hangsúlyt, de nincsen benne semmilyen túl erős vagy hivalkodó elem, ugyanakkor mégsem válik túlzottan visszafogottá vagy unalmassá. A smink romantikus, elegáns, tökéleresen illik Keirához és kiemeli a szépségét.

Lisa először a Chanel Perfection Lumiere alapozó 10-es (Beige) árnyalatát vitte fel vékony rétegekben egy erre a célra alkalmas ecset segítségével. A Chanel Éclat Lumiere (20 Beige Clair) és Lift Lumiere (10 Beige Lumiere) korrektorokat használta a szem körül, illetve az arc magas pontjainak kiemelésére (highlighterként). Ezután vékony rétegben vitte fel a Chanel Poudre Universelle Libre (20 Clair) púdert.

A szemsmink első eleme egy tökéletes tusvonal volt az Ecriture De Chanel (10 Noir) segítségével. A vonalat extrém vékonyan tartotta a szem belső sarkánál és csak a szem külső harmadában építette vastagabbra. Ezután a vonalat az Ombre Essentielle szemhéjpúder fekete Ebony (47) árnyalatával lágyította el. A szem külső sarkában megemelte és megnyújtotta a tusvonalat, cicafarokkal egészítve ki. Ezt követően az Ombres Contraste Duo Gris paletta két színét mosta össze Keira szemhéján, amíg egy nagyon finom ezüstös szürkés árnyalatot kapott. A mélyítővonalra az Ombre Essentielle Liberty (76) fényes halványrózsaszín árnyalatát vitte fel, amivel tovább finomította az eredményt. Az alsó szemhéjon ismét a Duót használta a lágy, füstös hatásért. Alulra, a szem belső sarkához ismét a Liberty árnyalat került. Az alsó vízvonalon a Stylo Yeux Waterproof ceruza Ebene (10) árnyalatát használta. Ezt követte a spirálozás az Inimitable Intense Mascarával (10 Noir), illetve néhány szálas műszempilla felragasztása a felső pillasor külső sarkába. A szemöldököt már nem akarta nagyon hangsúlyossá tenni, ezért csak finoman felöltötte a Le Sourcil De Chanel 20 Brun árnyalatával.

Az orcákon Lisa a Joues Contraste Rose Initiale (72) árnyalatú pirosítóját használta, főleg az almácskákra koncentrálva. A felvitelhez nagy ecsetet használt, hogy minél lágyabb és természetesebb legyen a hatás, ne legyenek látható vonalak, élek.

Az ajkakat a Le Crayon Levres Natural (34) szájceruzával kontúrozta, majd a Rouge Allure Evanescente (88) árnyalatával rúzsozta.

Ennyit az eredeti sminkről, a mi verziónkat a videóban láthatjátok majd!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása