Smink & Makeup

Lancome szemrevalók őszre

2012. október 01. spacegirl

Mosaique Ombre HypnoŢése-2.jpg

A Lancome őszi újdonságai közé tartoznak a Hypnose Mono szemhéjpúderek, amelyeket 24 új árnyalatban dobtak piacra. A 24 árnyalat mögött 4 koncepció áll:

  • Matt: bársonyosan finom hatás, az unalmas árnyalatok egy kis csillogással most ragyogóvá válnak
  • Gyöngyházfény: hosszantartó csillogás egész nap, káprázatosan bársonyos összhatás
  • Irizáló: felerősíti a szem természetes ragyogását és különlegesen szép fényt kölcsönöz a szemhéjnak, ezen kívül rendkívüli tartást biztosítanak reggeltől estig
  • Csillogó: flitterszerű csillogásba borított szemhéjak, amely csodásan mutatnak a lebarnult bőrön

lancome_mono_szemhejpuderek.jpg

A Lancome Hypnose monók azt ígérik, hogy minden alkalomra tökéletes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, legyen szó akár egy laza, hétköznapi megjelenésről, akár egy a szofisztikált sminkről. Áruk 7.900 Ft.

A Plume Liner egy vizes alapú, szénfekete színű hosszantartó szemhéjtus, mellyel a finomabb vonaltól a hangsúlyosabbig könnyedén emelhető ki a tekintet. Hosszú, puha és precíz ecsete könnyedén és kényelmesen használható. Akár 6 órán át tartó, elkenődés mentes megjelenést ígér. Ára 8.400 Ft.

A Le Crayon Sourcils névre hallgató szemöldökceruzák könnyedén elkészíthető, természetes és tökéletes szemöldökvonalat ígérnek. A ceruzák textúrája selymes és könnyed, hosszantartó és elkenődésmentes. Intenzívebb hatás elérése érdekében vizesen is alkalmazhatók. 4 árnyalatban érhetők el 5.900 Ft-ért.

Ebbe a kollekcióba tartozik egyébként a Hypnose Star szempillaspirál is, amelynek a tesztjét már "premier előtt" olvashattátok nálunk.

A kollekció augusztus óta kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben, illetve a márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása