Smink & Makeup

Estee Lauder Vivid Shine kollekció - színek színek színek!!!!

2012. október 12. Katushka

Az Estee Lauder legújabb kollekciója játékra hívja a színeket, pedig szerintem ez nem jellemző az ilyen prémium márkákra. Végre egy kis vagányság!

PC_Vivid_Shine_Model_FINAL_Expires_foto.jpg

A Pure Color Vivid Shine fémesen csillogó, drámai hatású, merész színekbe öltözteti a szemet, az ajkakat és a körmöket. A színek modern spektruma új textúrákkal és új fényerősségekkel gazdagszik. A szemeket izgalmas metálos színek emelik ki, az ajkak szokatlanul élénk és páratlanul ragyogó színekben pompáznak, a körmökön csábító fémes árnyalatok csillognak. Akár a drámai hatás, akár a lágy csillogás a cél, a Pure Color Vivid Shine merész árnyalataival minden nő és sminkmester kedvére kísérletezhet a színekkel. 

Szemhéjpúderek

A True Vision™ technológia,egy kristályos (polimer) laminát, mely ragyogó metálfénnyel nagyítja és erősíti fel a színt, a felvitel során már egy rétegben is intenzív pigmentekkel fedi a szemhéjat. A folyékony, por és zselés állagot egyesítő “tribrid” rendszer rendkívüli tartósságot garantál, és gondoskodik arról, hogy a szín ne repedezzen, és ne fakuljon meg. Az újszerű, rugalmas textúra révén az összetétel fényhatása a mattól a ragyogóig terjedhet a felvitel módjától függően. A festékkel együtt járó, különleges tervezésű szivacsos aplikátorral száraz felvitellel lágy, kifinomult hatás, nedves felvitellel merész, élénk színhatás érhető el. Ez minden sminkmester álma! 

PC_Cyber_Metallic_EyeShadow_Permanent_2.jpg

PC_Vivid_Shine_and_Cyber_Metallic_EyeShadow_LL_2.jpg

Limitált Vivid Shine fényhatás: a kollekció 6 Vivid Shine festéke egy különlegesen kezelt, ragyogó és metálfényű keveréket tartalmaz. A ragyogó felület a fény visszaverésével éri el a többdimenziós színhatást és a lágy fényt.

Nálam a király kék szemhájpúder telibe talált :) Nektek melyek tetszik a legjobban?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása