Smink & Makeup

Vitalizáljuk az arcunkat, mert szüksége van rá! De hogy?

2012. október 17. Katushka

Mint ahogy mi magunk is, úgy szegény arcunk, bőrünk is elfáradt a túlhajszolt életünkben és valljuk meg a hideg-meleg időjárás váltakozása se tesz túl jót neki. Ahogy fárad szegény, egyre veszít az energiájából. Pedig energiára szüksége van, mert ha nem pótoljuk ezt valamilyen formában, akkor a bőrünk természetes támasztórendszere is lanyhul. És ha ez lanyhul, akkor szépen előjönnek az először kevésbé, később sokkal inkább zavaró ráncok. Az Estee Lauder kutatói is rájöttek erre és kifejlesztettek egy új lifting technológiát, mely energiával tölti fel a bőrt. Az ÚJ Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum rendkívüli gyorsasággal korrigálja és regenerálja a mélyebb ráncokat, vonalakat, és megelőzi azok kialakulását. A korszerű szérum forradalmi CPR-75 Technologiája egyetlen hét alatt tölti fel a bőr energiakészleteit és duplázza meg a bőr ráncleküzdő képességét.

Model_shot_Cropped_Final_expires_Dec2012_2.jpg

Perfectionist_on_white_Expires_June_2013_2.jpgFontos felfedezés

Az Estée Lauder kutatói felfedezték, hogy a fiatalos bőrsejteket egy létfontosságú, a bőr természetes energiaszintjét növelő “pumpa”, a Trans-Epidermal Electrical Potential (TEEP) támogatja. Az öregedési folyamat és káros környezeti hatások, pl. az UV sugárzás hatására azonban lassul a “pumpa” működése, és csökken az optimális regenerálódáshoz szükséges természetes energiaszint.

A CPR-75 Technológia a következő hatékony keverékével küzd a ráncok és vonalak ellen:

  • Artemia kivonat: egy tengeri biotechnológiával nyert plankton, mely pótolja a bőr természetes energiáját.
  • Korszerű újrastrukturáló fehérje: savóból nyert korszerű fehérje, mely optimalizálja a bőr természetes kollagén és fibronectin termelését.
  • Chlorella Vulgaris kivonat: mikro-alga kivonat, mely pótolja a bőr természetes sejtenergiáját és elősegíti a szerkezeti fehérjék ideális ütemű termelődését.

Eredmények:

1. nap

  • a ráncok, vonalak azonnal 37%-kal enyhülnek. A bőr simábbnak, ragyogóbbnak, üdébbnek és teltebbnek tűnik.
  • a szabadalmaztatott szerkezetmegújító és ráncmegemelő peptidek (Wrinkle Lift Restructuring Peptides) már 2 óra elteltével beindítják a természetes kollagén termelést és megkezdik a ráncok belülről történő regenerálását a bőr fiatalosabb megjelenése érdekében.

1. hét

  • A CPR-75 Technológia erősíti a bőr természetes támasztórendszerét és páratlan módon 257%-kal serkenti a kollagén, és 133%-kal a fibronectin termelést - ezzel az Estée Lauder új tudományos mérföldkövének számít.  A mélyebb ráncok elsimulnak, a bőr tökéletesebbé, jelentősen tömörebbé, fiatalosabbá, feszesebbé és simábbá válik.

1. hónap

  • A klinikai tesztek során a nők 96%-a a ráncok és vonalak jelentős mértékű enyhülését tapasztalta.A bőr legjobb képességei szerint működik, feszesebbé, tömörebbé válik, visszanyeri fiatalos puhaságát és rugalmasságát. Természetes támasztórendszere megerősödik, és ellenállóbbá válik a ráncok kialakulásával szemben.

Nem rossz ígéretek és hála égnek az egyik cég aki mindig betartja az ígéreteit az az Estee Lauder, tehát érdemes kipróbálni ezt a szérumot!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása