Smink & Makeup

Teszt: I love... shimmer & shine szájfény

2012. október 18. spacegirl

i_love_gloss.jpg

A kókuszos tusfürdő isteni illata után örömmel vettem a kezembe és szagolgattam az I love... raspberry & blackberry shimmer & shine hosszúnevű szájfényét is. Ez egy nagyon egyszerű, átlátszó műanyagban tubusban érkezik, amiből egy lyukon keresztül lehet adagolni a terméket. A kiszerelés olyan, amit simán bevághatunk a táskába, rendesen zár, de nem kell a megkopástól, sérüléstől félteni. Az illata ennek is elég erős, finom gyümölcsös.

i_love_gloss_nyitva.jpg

A tubusban és a mintán is szép pink színe van, de utóbbi esetben már látszik, hogy nem túl erősen pigmentált, vékony rétegben kevésbé színez. Az állaga elég híg, és sajnos csak a csomagolást használva nehéz szépen felvinni. Kényelmesebb ecsetet használni hozzá, de jobb híján az ujjunkat is bevethetjük erre a célra.

i_love_gloss_minta.jpgMinta

Ha szájon nézzük meg a hatást, akkor látható, hogy inkább csak enyhén színez és fényt ad, szóval ha valaki az erősebben pigmentált szájfényeket kedveli, akkor nem ezt érdemes választania.

i_love_gloss_elott_szaj.jpgElőtte

i_love_gloss_utan_szaj.jpgUtána

Sajnos nem túl tartós, nekem nagyjából egy óra alatt nyomtalanul eltűnik. Ugyanakkor kényelmes viselet, nem ragacsos és nem szárítja az ajkakat.

Több webshopban is láttam 4 euró körüli áron, ami nagyjából 1.100 Ft-nak felel meg. A kiszerelése 15 ml-es. Ebben az árkategóriában is próbáltam már jobbat, de kétségtelen, hogy az illata nagyon kellemes.

A terméket az Everet Grouptól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása