Smink & Makeup

A Clinique felvette a harcot a tág pórusok ellen

2012. október 19. Katushka

A Clinique kifejlesztett egy három tagból álló termékcsaládot a pórusok csökkentésére. De hogy miért is kell őket csökkenteni? Többek között azért mert nem túl szép látvány egy a pórusokkal borított arc, hát ha még azok tágak is. Ezektől zsírosodásra hajlamosabb lesz a bőr, és mivel tágak a pórusok ezért a szennyeződések könnyebben bejutnak, így az sokkal hajlamosabb a pattanásosodásra.

És egy kis elrettentő adat. Kutatások kimutatták, hogy az arcbőrünkön található, több mint 300.000 pórus mérete 25 és 50 éves korunk között jellemzően megduplázódik.

Pore Refining Solutions Franchise Shot - NA.jpg

Szóval nézzük meg mit is tud tenni ezek ellen ez a termékcsalád!

Pore Refining Solutions Correcting Serum - Simább, szinte pórusmentes bőr mindössze 2 hét alatt

Pore Refining Solutions Correcting Serum - Icon - Global_2.jpg

A Pore Refining Solutions Correcting Serum a Clinique-től egy új formula, mely azonnal eltünteti a látható pórusokat, miközben idővel erősíti és feszesíti a bőrfelszín szerkezetét. Meglepően kis erőfeszítés mellett a pórusok látható mérete mindössze 2 hét alatt 58%-kal csökken. A feszesebb, fiatalosabb megjelenés garantált.

A Pore Refining Solutions Correcting Serum egyedülálló pórusfelszín-megújító keveréket (Pore Resurfacing Complex) tartalmaz, mely három módon segíti a pórusok csökkentését és finomítja a bőrfelszínt:   

  1. Segíti a sejtek kifejlődését: Padina Pavonica kivonattal aktiválja azt a természetes enzimet, mely biztosítja, hogy a sejtek egészségesek és tökéletesen kifejlettek legyenek, mire a bőr felszínére jutnak, megelőzve a felület érdessé válását, a nedvességmegőrző réteg elgyengülését és a pórusok megnagyobbodását.
  1. “Okos” technológiával tartja egyensúlyban a faggyútermelést: a Laminaria Saccharina kivonat mindenekelőtt minimálisra csökkenti a faggyútermelést. A hidrolizált szójafehérje és a kókuszdió sav ezután “megtalálja” a bőr azon pontjait, ahol túlzott a faggyútermelés, csökkenti és egyensúlyban tartja a faggyútermelést, így a bőr nem válik sem túl zsírossá, sem túl szárazzá. A kiegyensúlyozott faggyútermelés kevesebb eltömődött pórust és fiatalosabb megjelenést jelent.
  2. Gyengéd hámlasztással őrzi meg a bőrfelület simaságát: a szalicilsav és az Acetyl glukozamin kíméletesen távolítja el pórusok peremén lerakódott elhalt hámsejteket, ezáltal tisztán tartja a pórusokat és megakadályozza, hogy kitáguljanak, vagy nagyobbnak tűnjenek, mint amekkorák valójában.

Használható az arc egészén, vagy csak azokon a területeken, ahol láthatóan megnagyobbodtak a pórusok. Vékony rétegben kell felvinni a megtisztított bőrre (kerülve a szem környékét) reggel és este, majd hidratálja a bőrt.

Ajánlott fogyasztói ára: 15 200 forint

Pore Refining Solutions Instant Perfector

Pore Refining Solutions Instant Perfector - Icon - Global_2.jpgA Clinique ezért olyan “okos”, faggyútermelést szabályozó hatóanyagokkal látta el az új Pore Refining Solutions Instant Perfector-t, melyek nemcsak azonnal kevesebb, mint a felére csökkentik a pórusok méretét, de egyben szabályozzák is a faggyútermelést, ami hosszútávon fontos lépést jelent a tartós póruskisebbítés felé. Az “okos” technológia hatására nem billen ki egyensúlyából a bőr, így a pórusok észrevétlenek maradnak egész nap. Nem változott a korábbi formula kedvelt, könnyű állaga, mely egész napra makulátlan, matt bőrfelületet nyújt. 

Működése

A bőrrel való érintkezéskor a keresztkötésű szilikon polimerek láthatatlan, légáteresztő filmmel borítják a bőrt, mely kitölti és elsimítja a pórusok felszínét, azonnal elnyeli a felesleges olajat és hibátlan, matt felületűvé teszi a bőrt. A kifinomult, gömb alakú optikai fényszóró anyagok és a szoft fókusz anyagok a bőrhibákat minimálisra csökkentve verik vissza a fényt, míg az E vitamin és a Stearyl Glycyrrhetinate a szükséges antioxidáns és gyulladásgátló hatásról gondoskodik.

3 színben, Invisible Bright, Invisible Light és Invisible Deep névre keresztelt árnyalatokban kapható. A csúcstechnológiájú, hosszú ideig tartós formula a bőr túlszínezése nélkül nyújt fedést, alapozó alatt és felett, púderrel együtt és magában is viselhető. Használható az arc egészén, vagy csak a T-zónában, és szükség szerint bármikor újra felvihető a nap során.

Ajánlott fogyasztói ára: 7 200 forint

Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator - egy hidratáló, mely azonnal mattá teszi a bőrt, szabályozza a faggyútermelést és olajmentes hidratálást nyújt egész nap.

Stay Matte Hydrator Ad shot_2.JPG

A könnyű formula azonnal innovatív optikai technológia segítségével halványítja el a pórusokat. A Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator gyorsan felszívódik, óvja a bőrműködés egyensúlyát, és pontosan annyi nedvességet juttat a bőrbe, amennyire annak szüksége van.

Ajánlott fogyasztói ára:11 400 forint

A Clinique Pore Refining Solutions termékcsalád célja a pórusok tisztán tartása és finomítása, a bőr üde és egészséges megjelenésének megőrzése. Naponta kétszer vékony rétegben kell felvinni a Correcting Serum–ot a megtisztított bőrre, hogy idővel csökkenjen a pórusok mérete. Ezt követően fel kell vinni a Stay-Matte Hydrator-t, hogy a faggyútermelést szabályozva hidratálja bőrét. Nappalra a pórusok azonnali elfedéséhez használjuk a 3 színben kapható Instant Perfector-t.

Ez a három termék lényegében tökéletes biztonságot nyújt a csúf pórusok ellen.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása