Smink & Makeup

Bronzos napi smink + TESZT: L'Oreal Paris Color Riche Quad Infiniment Bronze és Volume Million Lashes Excess

2012. november 15. spacegirl

Egy korábbi posztban már mutattuk nektek a L'Oreal Paris őszi termékújdonságait, most pedig a gyakorlatban is megnézhetitek, hogy hogyan teljesít Color Riche Quad Infiniment Bronze összeállítása és a Volume Million Lashes Excess spirál.

loreal_color_riche_quad_barna_nyitva.jpg

L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad - E3 Infiniment Bronze

A Color Riche Les Ombres Quad - E3 Infiniment Bronze paletta egy világos bézs és három barna árnyalatot tartalmaz. A színek fényesek és csillámosak, így alkalmi sminkekhez kitűnőek. Nagyon jól pigmentáltak és könnyű velük dolgozni, a színek szépen összedolgozhatók, a sminkelésben járatlanabbak is könnyedén tudják használni őket. A csillámok nem hullanak különösebben, de érdemes a szem kifestésével kezdeni, így utána még simán letörölhetjük, ha esetleg nem kívánatos helyekre potyog.

loreal_color_riche_quad_barna_minta.jpg

L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad - E3 Infiniment Bronze minta

Én egy nagyon egyszerű sminket készítettem ezzel a palettával, a belső szemzugba és a szemöldökcsontra a fényes bézs árnyalat került, a szemhéjam közepére a középbarna, külső részére pedig a sötétbarna árnyalat. Alul csak a bézs és a sötétbarna árnyalatot használtam. Sajnos a kép az apró csillámokat nem adja vissza, azok a mintán jobban látszanak. Nekem egy világos, matt árnyalat hiányzik ebből a palettából, amivel a széleket szépen el lehet satírozni, de erre a célra simán használható púder is.

szem_loreal_paris_color_riche_e3_volume_million_lashes_excess_feliratozva.jpg

A Volume Million Lashes Excess spirál fő ígérete, hogy szétválaszt és dússá varázsol minden egyes szempillát a drámai tekintetért. A Volume Million Lashes sorozatból ennek a változatnak van a legnagyobb keféje.

loreal_volume_million_lashes_excess_nyitva.jpg

A magam részéről sem a nagy, sem a szilikontüskés keféknek nem vagyok híve, de azt kell mondanom, hogy ez a spirál nem rossz. A keféje szépen "megfésüli" és szétválasztja a pillákat, de a dúsító hatását én kevésbé tapasztaltam. Két rétegben érdemes használni. A tartósságára nem volt panaszom, irritációt sem okozott. Nem ez a legjobb L'Oreal spirálom, de mindennapi használatra tökéletesnek tartom.

Próbáltátok már valamelyiket, mi volt a tapasztalatotok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása