Smink & Makeup

Innováció és formulák: 2012 új alapozói

2012. november 18. spacegirl

Az alapozó régebben arra szolgált, hogy egy súlyos réteggel bevonja az arcot és teljesen elfedje a tökéletlenségeket. Az utóbbi években már szerencsére nem ez a norma és a gyártók sorra dobták a piacra a könnyebb, áteresztőbb, természetesebb fedést nyújtó termékeket. A legfrissebb innovációkból gyűjtöttünk most össze néhányat.

alapozo_innovativ_termekek.jpeg

YSL Le Teint Touche Eclat

Az YSL jól ismert a fény imádatáról, elég ha a kultikus Touche Eclat highlighter tollra gondolunk. Erre a koncepcióra épül a Le Teint Touche Eclat alapozó is, melynek könnyű géles formulája nem tartalmaz púdert és úgy simul a bőrre, hogy ragyogóvá teszi azt. (Tesztünk erre!)

Giorgio Armani Maestro Foundation

Giorgio Armani Maestrójának különlegessége, hogy formulája sem vizet, sem púdert nem tartalmaz. Olyan pigment keveréket használ, mely olajban van feloldva, így könnyedén siklik a bőrön és sosem tűnik vagy érződik nehéznek.

Dior DiorSkin AirFlash

A DiorSkin AirFlash alapozónak az a különlegessége, hogy spray palackból adagolható. Az ultrakönnyű permet egy gombnyomásra eltünteti a bőr tökéletlenségeit és ragyogó, természetes hatást biztosít.

Temptu AIR Pod Foundation

A Temptu elhozta a korábban csak a sminkesek körében használt airbrush-t a tömegeknek. Az eszköz segítségével alapozót, pirosítót, highlightert stb. is felvihetünk. A pillekönnyű alapozó vízbe zárt pigmeteket és szabadalmazott fényvisszaverő selyemgömböket (SilkSphere) tartalmaz, ami finom finish-t biztosít.

Lancome Oscillation Powerfoundation

A Lancome ásványi alapozója olyan applikátorral van felszerelve, amely percenként hétezret rezeg a tökéletes felvitel érdekében. A masszírozó az ásványi anyagokkal együtt simítja, lágyítja és revitalizálja a bőrt.

Dermablend Cover Creme

A Dermablend Cover Cream alapozó tökéletes azoknak, akiknek közepes vagy teljes fedésre van szükségük, de nem szereik a nehezebb formulákat. A továbbfejlesztett texturának köszönhetően ez a krém könnyű és sima, ráadásul 12 órán át tart.

Maybelline Dream Nude Airfoam

A Dream Nude Airfoam alapozó a Maybelline legkönnyebb formuláját tartalmazza, mely hab formájában adagolható a palackból.

Nektek melyik volt a kedvenc alapozótok idén?

via Makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása