Smink & Makeup

NYC újdonságok: lakkok, tusok és spirál

2012. december 04. spacegirl

A NYC a metálos árnyalatokra voksolt az ünnepi limitált kollekciójában. A kollekcióba a Rock Muse és a Supernova fedőlakk, a Simple Metallic folyékony szemhéjtus három árnyalata, valamint a Show Time Eye Brightening szempillaspirál tartozik.

NYC_lakkok.jpg

A Rock Muse fedőlakk leheletnyi, füstös hatású réteget varázsol a körmökre, feldobva ezzel bármelyik körömlakkodat. Pinkhez, vöröshöz és nude árnyalatokhoz különösen ajánlja őket a NYC. A Supernova fedőlakk pedig a visszafogott színekből is csillogót és vagányt varázsol. A nude, tengerészkék és pink árnyalatokkal mutat a legjobban a NYC szerint. Ajánlott fogyasztói áruk 509 Ft.

Metallic_Liquid_Eyeliner_NYC.jpg

A NYC Simple Metallic folyékony szemhéjtus három fémes színben jelenik meg: Surpentine purple, Liquid gold és Leopard print. A hétköznapokon önmagukban is használhatók, mert szépen kihangsúlyozzák a szemet, de egy bulis sminknek is tökéletes kiegészítői lehetnek. Ajánlott fogyasztói áruk 819 Ft.

Show_Time_Eye_Brightening_Mascara.jpg

Az ünnepi kollekcióhoz tartozik a Show Time Eye Brightening szempillaspirál is, amely Black pearls árnyalatban érkezik. Azt ígéri, hogy akár nyolcszor dúsabb hatású pillákat lehet vele készíteni és emellett pantenollal és E-vitaminnal táplál minden egyes szálat, hogy megelőzze a szempillák hullását. Ajánlott fogyasztói ára 819 Ft.

Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása