Smink & Makeup

Csillámok, csillámok, csillámok!

2012. december 31. spacegirl

Pár napja Kata már mutatott nektek egy gyönyörű, csillámos szilveszteri sminket. Ebben a posztban négy másik felhasználását láthatjátok a pigmenteknek!

glitter_nails.jpg

1. Körmök

Fesd ki a körmödet a szokott módon két rétegben és hagyd megszáradni. Ezután vigyél fel fedőlakkot a körmeid végére úgy, mintha francia manikűrt készítenél. Gyorsan mártsd bele a körmöd a pigmentbe, majd egy lapos ecsettel nyomkodd bele a lakkba. Hagyd néhány percig száradni, majd rögzítsd egy réteg fedőlakkal.

glitter_lips.jpg

2. Ajak

Pont olyan egyszerű, amilyennek látszik! A gyűrűsujjad segítségével óvatosan nyomkodd a pigmenteket a kirúzsozott szádra. A szárazabb, mattabb formulákkal általában könnyebb boldogulni ebből a szempontból.

glitter_eye_liner.jpg

3. Tusvonal

Szórj ki egy kevés pigmentet egy tiszta felületre, majd adj hozzá pigment alapot és keverd jól össze. Egy szintetikus ferde ecset segítségével rajzold meg a tusvonalat. Azt is megteheted, hogy a fekete tusvonaladat dobod fel némi csillámmal.

glitter_brows.jpg

4. Szemöldök

Ez az egyik legmerészebb felhasználása a csillámoknak, csak bevállalósaknak ajánlanám. Mártsd bele a szemöldök kefét vagy egy tiszta szempillaspirál applikátort a pigment bázisba, majd fésüld át vele a szemöldöködet. Ezután egy ferde ecset segítségével vidd fel a pigmentet a szemöldöködre, mielőtt megszárad a bázis.

A csillámokkal kapcsolatban egy dologra hívnám még fel a figyelmeteket, a mértékre! Lehetőleg egyszerre csak egy területen használjátok, hiszen nem a karácsonyfa vagy a diszkógömb pozíciójára pályáztok!

glitter-glitter.jpg

Hogy tetszik nektek, kipróbáljátok?

via Beautylish, BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása