Smink & Makeup

Bobbi Brown Brighten, Sparkle & Glow kollekció

2013. január 09. Katushka

Most hogy túl vagyunk a szilveszteren és lassan de biztosan majd a télen is, jöhetnek szépen sorra a tavaszi kollekciók. Ezekről azért is jó időben tájékozódni, hogy magunkat lélekben a pénztárcánkat pedig anyagilag jól felkészítsük :) Bobbi Brown egyik tavaszi kollekciója, mert hogy több is van, nagyon vidámra és színesre sikeredett. Ez a kollekció a Brighten, Sparkle & Glow nevet kapta, ami nagyon is találó, mert ez a szett az arc üdeségét és fényét hivatott szolgálni.

Bobbi-Brown-Spring-2013-Brighten-Sparkle-Glow-Collection-Model.jpg

Bobbi-Brown-Spring-2013-Brighten-Sparkle-Glow-Collection.jpg

Extra Soothing Balm -  Nyugtató balzsam - ÚJ!

Ez a balzsam több funkciót is szolgál. Mivel rengeteg jóságot tartalmaz, mint például avokádót, rozmaring olajat és rózsamuskátlit, ezért alkalmas a bőr feltöltésére, hidratálására és puhítására. Ennek köszönhetően, ugyan úgy használhatjuk az arcunkon, ajkunkon, a körömágyon, sőt ha kell még a sarkunkon is. Ezért tényleg mondhatjuk hogy sokoldalú balzsamról van szó.

ExtraSoothingBalm_1830987a.jpg

Tinted Eye Brightener - Szemkörnyék ápoló

Ez a krém, mely hajaz egy szemalatt korrektorra, a szem alatt karikák és duzzanatok csökkentését szolgálja. Ezáltal üdébb és fiatalosabb lesz a szem környéke. Erre a termékre egy egész új kollekció is épül. Erről részletesebben itt olvashattok.

Bobbi-Brown-Spring-2013-Tinted-Eye-Brightener-Promo1.jpgBrightening Finish Powder - Finis púder

Áttetsző, selymes púder, mely már-már használható highlighterként is, de mégsem az. Enyhén fényes, egészséges hatást ad az arcnak, ettől sokkal fiatalosabbnak tűnik és egészségesnek. És mivel nem highlighter hanem finish púder, ezért a smink záróakkordjaként használandó, ezzel fixáljuk a sminket, de nem lesz teljesen matt a hatása. Ezt felvihetjük akár pirosító, akár púderecsettel. Elsősorban az orcákon, állon, orron és homlokon javasolt használni.

  • Bobbi-Brown-Spring-2013-Brighten-Sparkle-Glow-Collection-Promo1.jpgPorcelain Pearl (Új)
  • Brightening Nudes

Sparkle Eyeshadow - Szemhéjpúderek

Bobbi most elhozta ismét azt az 5 csillogóan üde árnyalatot, mely eddig is nagy sikert aratott a hölgyek körében. Ezt egészítette ki most egy új árnyalattal, ami arany csillogást ad a szemhéjnak.

Bobb-Brown-Spring-2013-Sparkle-Eyeshadow.jpg

  • Gold Star (Új)
  • Silver Moon
  • Ballet Pink
  • Mica
  • Cement
  • Black Chocolate

High Shimmer Lipgloss - Szájfény

Ez a szájfény magas fényének és csillogásának köszönhetően optikailag dúsítja az ajkakat és egész nap hidratálja a C-, és E-Vitaminnak köszönhetően. Viselhető akár önmagában is vagy rúzs fölött, mindenhogy nagyon szép végeredményt ad.

bobbi_brown_high_shimmer_lip_gloss_in_bare_sparkle_2.png

  • Bare Sparkle

Neked hogy tetszik a kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása