Smink & Makeup

Sminkek a vörös szőnyegről - Jessica Alba Golden Globe

2013. január 17. Katushka

Jessica Alba számomra majdnem olyan tökéletes mint Jennifer Lopez, már ami a sminkjét illeti. Nekem is először picit fura volt ez az élénk narancsos rúzs, de néhány másodperc alatt "megszokta" a szemem és ha egészében vizsgáltam az outfitet, akkor tökéletes választás volt. Az Oscar de la Renta ruha színe élénk barackos korall, de igazából nem is ehhez passzolt a rúzs, sokkal inkább a kiegészítőként viselt táskához. "Imádtam a kontrasztot Jessica ragyogó bőre és a matt narancs rúzs között" mondta Lauren Andersen sminkmester. 

2013goldenglobes_jessicaalba001.jpg

Arc: Lauren a Hourglass No. 28 Primer Serum-al készítette elő Jessica bőrét, ezt követte a Hourglass Illusion Tinted Moisturizer. Az előkészítés után a Hourglass Hidden Corrective Concealert használta, amit a szem alá, az orra és a homlok középső részére vitt fel, természetesen alaposan eldolgozva. Ezzel kiemelte az arc kiemelendő részeit. Egy meleg árnyalatú, arany beütésű bronzosítóval pedig tovább árnyalta az arcot - Hourglass Ambient Lighting Powder. Pirosítónak a Hourglass Illume Crème-to-Powder Bronzer Duót használta az orcákon Sunset árnyalatban.

Jessica alba golden globe makeup look face_.jpg

Szem: A szem külső részére a Hourglass Film Noir Kohl Eye Pencilt használta Espresso árnyalatban és ezt alaposan eldolgozta egy ecset segítségével. A mélyítő vonalba a Hourglass Superficial Waterproof Bronzert használta, ezzel mélységet adott a szemeknek. A mozgó részre pedig a Hourglass Visionaire Eye Shadow Duo Dune árnyalatát használta. A szempillákat a Hourglass Film Noir Full Spectrum szempillaspirállal hangsúlyozta, a szemöldököt pedig a Hourglass Arch Sculpting szemöldökceruzával korrigálta.

Jessica alba golden globe makeup look eye_.jpgSzáj: Egyetlen terméket használt Lauren, ami nem más volt mint a Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick Riviera árnyalatban. Ez az élénk matt mandarin szín, nagyon erősen pigmentált és extra tartós, akár 14 órán keresztül is mozdulatlan marad.

Jessica alba golden globe makeup look lips.jpg

És a teljes look egyben...

2013goldenglobes_jessicaalba002.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása