Smink & Makeup

Lancome tavasz: In Love kollekció a szerelem színeivel

2013. február 02. spacegirl

lancome_emma_watson_in_love.jpeg

A Lancome egyre erőteljesebben nyit a fiatalabb korosztályok felé, tavaszi kollekciójában a biztonsági pasztell színek mellett élénk árnyalatok - neonos pink és korall, türkiz és lila - is szép számmal találhatók. Az In Love kollekciót a tavasszal ébredező város és szerelem ihlette, amit az egyedi, kézzel rajzolt motívumokkal díszített csomagolás is tükröz. A kollekció arca természetesen továbbra is Emma Watson.

lancome_blush_in_love.jpg

A Blush in Love pirosítók a kollekció legizgalmasabb darabjai közé tartoznak, mindkét összeállítás vibráló színekben pompázik. Egyedi rózsamotívumok díszítik őket, amit finom gyöngyházfény borít be. A pirosítók két színárnyalatot rejtenek magukban, amelyek egymással harmonizálva minden bőrszínhez illeszkednek. A korall fókuszú Peche Joue-Joue a meleg tónusú, világos bőrűeknek készült, míg a Pommettes d’Amour a fukszia és a narancs keverékével azonnali, egészséges ragyogást kölcsönöz a sötétebb bőrtónussal rendelkezőknek. A pirosítók egy-egy a tokból kihúzható tükröt is rejtenek, amit bárhova magunkkal vihetünk. A Lancome azt tanácsolja, hogy a korall árnyalatot az arccsont középső részére vigyük fel, fölé pedig a rózsaszín árnyalatot.  A Lancome Blush in Love pirosítók ára 13.900 Ft.

lancome_ombre_in_love.jpg

Az Ombre in Love szemhéjpúderek is igazi, selymesen fénylő tavaszi árnyalatokban érkeztek, és a pirosítókéhoz hasonló vidám csomagolást kaptak. A szemhéjpúderek puha, finom textúrát és hosszantartó hatást ígérnek. Három pasztell és három merészebb színben kaphatók. A Lancome Ombre in Love szemfestékek ára 7.900 Ft.

lancome_khol_in_love.jpg

A szemfestékek tökéletes kiegészítői a Khol in Love szemceruzák, melyek három krémes és vibráló színben érkeztek. Áruk 5.900 Ft.

lancome_baume_in_love.jpg

A tavaszi könnyedség jegyében a kollekcióba nem rúzsok tartoznak, hanem ajakbalzsamok. A Baume in Love ajakbalzsamok formuláját shea vajjal tökéletesítették. Négy árnyalatban kaphatók: a fukszia, a korall, a lila és a pink átlátszóak az ajkakra kenve, de felerősítik azok természetes színét. A Lancome tippje, hogy használjuk ezt az ajakbalzsamot a már megszokott rúzsunkkal kiegészítve, hogy visszafogott, könnyű és lágy fényt kölcsönözzünk az ajkaknak. A Lancome Baume in Love ajakbalzsamok ára 7.900 Ft.

lancome_vernis_in_love.jpg

A Vernis in Love körömlakkok négy új árnyalatban jelentek meg, kiegészítve a Baume in Love ajakbalzsamokat. A pezsgő színek egymással jól kombinálhatók. A Lancome Vernis in Love körömlakkok ára 4.900 Ft.

Az In Love kollekció 2013. januárjától kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása